söndag 17 november 2013

Vilken helg alltså!!!

 Åh herrejösses vilken underbar helg jag/vi har haft hittills!
Julbordet i fredags var helt amazing roligt! Jag har verkligen underbara jobbarkompisar som kan den där konsten med att bjuda på sig själva! Jösses som vi skrattade, dansade, åt och sjöng! Ja för sjöng gjorde jag oxå visst. I en mikrofon inför alla gästerna... Jösses säger jag bara. Det var en sång tävling och jag höll väl uppe min hand snabbast och fick sjunga en trudillut på en av roxetts låtar! Tydligen lät det bra oxå! Åh herre jösses;-)
Massor av bilder togs, men jag inser nu att dom flesta är barnförbjudna och inte bör visas upp för allmänheten... *host* Men några bilder på bästa Martina, mat och dryck kan ni få se;-) Nä jag vet, det är ju så inte klart lika kul som att se helt sjuka bilder, men sånt är livet! Maten var iallafall såååå god, tyvärr fick jag bara i mej av det kalla och när den varma delen kom så var jag proppmätt och åt typ en kötttbulle;-)
Jag landade i sängen vid 2 tiden på natten trött som en liten blå. Klockan 8:30 väcktes jag av min käre man som sa att dom var på väg till Värnamo på cup!
Bara att dra på sig kläder, sminka till sig och käka frukost! Sedan brassade jag och smågrabbarna dit och ägnade hela våran dag på cupen!
Grymma killar som spelade superbra! 2 ooavgjorda matcher, en vunnen och en förlorad!
 Det här med att sitta stilla si så där 6 timmar för att kolla på brossan när han spelar match är verkligen inget för dom två minsta. Efter typ 5 minuter in i första matchen frågade Alfred om vi snart skulle åka hem... Tror inte dom var stilla en endaste minut...
Varma var dom iallafall... Satt barfota och viftade på sina tår. Härligt att veta att vi köpt bra och rejäla, varma stövlar inför vintern som tål kyla!!
Vidare hem för att försöka få en liten blund i ögonen för att vara pigg tills kvällen. Men alltså jag lovar, det gick ju så där..;-)
Klockan 18:30 var vi bjudna på höstmys hos bästa Veronica och Per! Fick såååå god mat och dryck och hade en mängd olika samtalsämnen som vi tuggade på under kvällen. Den hetaste diskussioner var kost. Vi hamnade nästan i luven på varandra bara för att vi, män och kvinnor tänker så olika;-)
Jag önskade att jag kunde bli lite bättre på att argumentera, stå på mej och få ur mej bättre ord så att jag kunde förklara vad jag egentligen menar när jag hamnar i såna här diskussioner... Så att jag någongång kunde få vinna en diskussion...;-)
Kolla in vår raggare alltås... Byxorna på halva rumpan...
Nu ska jag stiga upp och ge magen mat. Den krånglar en del och jag undrar om jag fått stressmage? Magatarr tror jag är på väg att flytta in hos mej och jag lovar, det känns inget vidare. Ont gör det...
Summan av denna helgen hittills: Vilken helg alltså!!! Och snart ska jag göra något riktigt kul, stå framför kameran!!;-)

3 kommentarer:

  1. Vilken rolig helg!! Vill oxå äta gott och klä upp mig. :) du var verkligen SJUKT snygg i zebraklänning och uppsatt hår!

    SvaraRadera
  2. Låter som en super kul helg, roligt att bjuda på sig själv ibland ;) Hockey ja, skitkul, min grabb har spelat hockey i 12 år så vi har sett en och annan ishall, den ena kallare än den andra. Hua, hockeyns baksida. Önskar dig en skön söndag.
    Kram Pia

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!