lördag 2 november 2013

If i had a daughter...

Vilken härlig dag vi har haft jag och barnen! Kulturella ut till fingespettsarna och allt detta har vi gjort här i byn! Härligt!
Vi har varit och lyssnat på bästa Anna! Vilken röst och vilken kvinna! Hon fick alla mina hårstrån på kroppen att ställa sig upp (och det är jäkligt många vill jag lova;-)) när hon drog igång sin ljuvliga stämma!
Denna kvinnan är något alldeles speciellt ska ni veta! Jag känner ingen mer positivare människa, hon strålar av glädje, ger alltid underbara komplimanger och när man har träffat henne känner man sig full av lyckoendorfiner! Tänk om alla vore som Anna, då vore det inga krångligheter i världen vill jag lova!
Hon sjöng idag, sjöng den sången som hon blivit inspirerad av från ett inlägg på min blogg, saknaden efter en dotter. Den var så bra att flera tårar letade sig fram i mina ögon och varje ord som hon sjöng var så bra!!!
Hon skriver låtar och sjöng flera av dem idag! WOW säger jag bara, vilken talang!
Den här sången var precis färsk. Hon hade precis skrivit klart den för att hon skulle sjunga den idag, if i had a doughter! (Rätta mej Anna, den kanske inte heter så, men jag kallar den så, så länge;-))
Lyssna och njut!!!! (Förlåt Anna, jag lägger ut den här iallafall fast att du inte var helt nöjd med ditt framträdande av den. Men jag vill dela med mej av denna vackra sång, så andra får höra din vackra stämma, höra dina fantastiska texter och se ditt vackra leende!!)
Ja jag skakade när jag filmade, mina känslor blev helt till sig i min kropp när hennes text nådde mina öron!
På förmiddagen hann vi med ett besök på byns Milliseum! Vi var där ju för några veckor sedan när dom öppnade, men då var det ju så mycket folk och jobbiga griniga gubbar där som trängde sig hej vilt fram så vi knappt fick en chans att skåda detta!
Idag var alla barn välkomna dit och så klart var vi där!
Jag är inte alls intresserad av historia och det var faktiskt ett av mina må-illa-ämnen i skolan. Det och matte... Men tänk man kan faktiskt ändra sig, efter idag! Det är ju häftigt med historia, speciellt när Elin, världens bästa guide följde med oss runt på en rund tur och berättad massor av olika spännande berättelser för oss!
Mysig tid att leva på för flera hundra år sedan, men nja jag är nog ändå tacksam att bo och leva i den här nutiden;-) Shit alltså, tänk att 8 barn, mamma och pappa kunde bo i ett rum och kök... Inte konstigt att den ena gick bort efter den andra av alla möjliga konstiga sjukdomar...
Mycket intressant och jag kan verkligen rekommendera alla att gå dit om ni har tid, vägarna förbi eller är på semester här! (Ha ha ha som att någon skulle åka till Skillingaryd på semester???;-))
Åter tillbaka till Anna... Denna fantatsikt drivande kvinnan! Hon sjunger inte bara. Nej hon fotar oxå, det var hon som fotade mej på min möhippa och om några veckor är det dax igen för en sväng i studion för mej och lite posering framför kameran! Längtar!!!
Hon sjunger inte bara och fotar, hon gör appar oxå! Läckra budskap med positiva ord, appen heter EYEFUL!!
Annas hemsida hittar ni HÄR, gå in och bli inspirerad!!
Ser ni killen på bilden ovan, han som är med i app reklamen? Det är våran bästa Affe, den snygge brandmannen/elektriken med sin söta katt Hobbe!! Japp det stämmer, han var även en av de 4 som var värdpar på vårat bröllop!!;-)
Tänk om jag vore hälften så drivan de som Anna, då vore jag en bit på väg till min dröm....

3 kommentarer:

  1. Wow vilken röst!!! Så fin låt! Vill höra mer:-)

    SvaraRadera
  2. Jag vet, hon är grym!!!❤ Kolla youtube och sök på Anna Sköld
    Kram K

    SvaraRadera
  3. Jättefint och Affe är oxå jättefin!!
    Puss/mamsen

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!