lördag 9 november 2013

Det är livsfarligt att ha tråkigt...

Soffhäng framför flera filmer idag. Slötittar lite på telefonen och vips så bara klick, klick, klick så har jag nätshoppat. Bland annat denna underbara guldiga leopardklänningen från provrummet! Så snygg och det stod verkligen Karolin på den, nu håller vi både tummar och tår att den kommer att passa bara. Det här med att beställa på nätet är inte alltid det lättaste med storlekar och så... Men om den sitter snyggt ska jag inviga den på fredag när jag ska ut med jobbet på julbord! Borde kanske beställa "hålla in trosor" när jag ändå håller på. Ja för denna lilla skapelse verkar ju ganska tight... *drar svetten ur pannan*
Letar även vinterjacka och vinterskor oxå. Helskotta detta kan bli en dyr hemmahelg;-) Det är livsfarligt att ha tråkigt ju, livsfarligt för plånboken iallafall.... *sväljer lite nervöst*

4 kommentarer:

  1. Skitsnygg! Jag har just klickat hem glasögonbågar för prov. Har efter dagens optikerbesök med dottern insett att jag får köra budgetvariant från nätet. fast det har funkar bra förut.;)
    Har ju vart hemma fr jobbet den här veckan och vart så duktig. Annars är det lätt hänt att nätshoppa av ren tristess....;) Har bara klickat hem en skitabillig täckkappa från Bonprix för 279:-. Kör budgetvariant där med då jag hoppas den jackan är för stor nästa vinter.;)
    Ha en fortsatt trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Följer du Johanna Toftby på instagram? Hur eller hur så tror jag det är samma klänning som hon la upp bild på imorse!
    Skitsnygg ju! Lär sitta som en smäck på dej :)
    Puss o kram

    SvaraRadera
  3. Snyggt! Har du räddat nyårsfesten kanske?
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!