tisdag 26 november 2013

Dagens:


  • HAR: Blivit utskälld, jag blev helt chockad och stod som helt häpet och med munnen öppen större än en fisk som hamnat på grund utan vatten... Vad hände?
  • UNDRAR: Om jag har minne som en guldfisk? Jag som låg och ojjade med förra veckan att jag åter längtade tillbaka till mitt "vanliga" liv och att jag absolut INTE skulle stressa som en liten blå ständigt. Vad tror ni jag gör? Jag stressar som en gris och hinner knappt andas... Blir så trött på mej själv...
  • SATAN: Har ett ilsket halsont och snoret rinner ur näsan. Jag ska INTE bli sjuk, INTE!
  • FÖRSÖK: Få mina kids att somna, en omöjlighet och jag undrar vart i hela friden dom får sin energi och ork ifrån? Hade jag haft 1/100 del av deras energi så skulle jag vara glad! *gud ge mej styrka!*
  • BORDE: Ta tag i mitt tränande igen... Trots att jag lovat mej själv att åter börja träna igen gång på gång, så har jag ännu inte gjort ett skit. Knappt ett träningspass på snart 3 månader, vad hände egentligen med hurtbullen Karolin??? Hon blev fru Grunditz och blev latare än en gris... *nöff*
  • LÄNGTAR: Till helgen då vi, jag och min kära familj drar till Varberg och ska lyxa oss!
  • TÄNKER: Att det är så sjukt mycket folk som lägger så sjukt mycket tid på att irritera sig på vad folk lägger upp på sina statusar på facebook. Herregud, skaffa ett liv för fanken... (Ja ja ja ok, ibland kan det oxå hända att jag stör mej, men då bläddrar jag väl bara förbi och lägger ingen större energi på det! (Oftast..;-))
  • VARFÖR: Hittar inte John Blund till mej på nätterna? Jag ligger och vrider och vänder på mej till långt in på spöktimman....
  • ÄLSKAR: Att jag precis fått en skön, hård och perfekt ryggmassage av min käre man! Han kan han, bara man tjatar tillräckligt mycket;-)
  • GLAD: Att mitt snurr bara blir bättre och bättre för varje dag som går! Kände sista gången igår kväll när jag la mej ner att hela världen snurrade runt och spyan åkte som en berg och dalbana i halsen...
  • KÄNNER: Mej så in i bövelen glad att jag har så underbara människor runt och kring mej ständigt! Livet blir så jädrans enkelt då! Puss på er alla!!!
  • JAG: Japp this is me today... Bilden får liksom tala för sig själv hur jag känner mej... Lite som en ursugen pungkula. Hur nu dom känner sig, ja det vet ju inte jag? Men jag kan ju bara tänka mej det;-)
Jonas som tog kortet, undrade om jag inte kunde försöka ta några "normala" bilder för en gångs skull som jag lägger upp på bloggen? Nä svarade jag, jag är ju inte så normal!;-)
Men plötsligt händer det ju lite då och då att ni får ju se min skönhet på några snygga bilder! *hehe* Ja så klart jag vet att jag är snygg, det vet väl alla! (Obs, obs, obs, nu var jag lite ironisk, men bara lite.. *hehe*)

1 kommentar:

  1. haha..du är för härlig! Ärlig, rättfram inga krusiduller. Känner dig inte men sagt hej och hälsat ;) Fortsätt vara den du är MEN var rädd om dig, njut av vardagen, de dina för livet är kort skit i att andra "skäller " på dig...det gjorde jag till slut;)) Njut o lev här o nu " det är de små små detaljerna om gör et" Carpe Diem!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!