fredag 22 november 2013

Tårar, presenter och ett hej då!

Den här lilla gurkan har vi vinkat av. Han har åkt på semester med mormor upp till gammelmorfar i Värmland!
Han behöver det och vi oxå... Han är så söt när han är arg, men det tar på oss alla av hans humör...
Så i helgen är vi bara 4 här hemma, det känns redan lite tomt...
Jag grät till och med en liten skvätt när han åkte, jag är så jäkla känslig, speciellt nu... Men som sagt, han behöver lite semester från oss. Få känna sig stor! Han har aldrig varit iväg från oss så här över en hel helg själv, utan att ha med någon från familjen! Så nu är det på tiden!
Men åh vad han kommer att ha det bra och bli bortskämd!
Fick ett paket på posten idag! Åh vad jag älskar paket! Ett fint paket från bloggläsaren Ulrika som oxå bloggar på En meter vardag och som oxå gästbloggade hos mej i somras!
Tuuusen tack snälla söta du, det värmer så i hjärtat!
 Det var en bok med till barnen oxå, en väldigt bra bok som jag och Alfred har legat och läst nu på eftermiddagen! Kort men inte liten! Väldigt bra bok som jag kommer att låta kottarna ta med sig till förskolan och skolan och låta alla läsa i den! Viktiga ord där i!
När jag låg här och tyckte som mest synd om mej själv dök härliga Jourline upp med en present till mej, ett av mina favvo viner och choklad! Tuuusen tack sötis! Det värmer såå och vinet ska jag dricka när jag blir frisk, det kan du skriva upp!
Jag är helt psykiskt knäckt nu... Det känns som om jag aldrig ska bli frisk och att jag kommer att få leva i min säng och ständigt kännas som att gå på ett stort gungande fartyg som vinglar fram och tillbaka... Så därför har jag gråtit idag... Det här är verkligen inte jag. INTE! Jag vill ha tillbaka mitt liv igen! Och ännu inget svar på mina prover som jag tog i tisdags...
Usch va jag klagar, jag vet... Inte alls positivt någonstans. Verkligen inte min melodi, jag lovar jag ska bli frisk nu och jag ska bli positivare!;-) Lovar!!

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att få ett litet avbrott, både för honom och er. Hoppas du kryar på dig i helgen!!

    SvaraRadera
  2. Krya på dig, skickar en stor och varm kram!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!