onsdag 6 november 2013

Hur svårt kan det vara???

Varje morgon när jag åker till jobbet blir jag lika vansinnigt förbannad på dom gående och cyklande trafikanterna som INTE syns. Hur svårt kan det vara att slänga på sig en refelxväst? HUR SVÅRT KAN DET VARA?
Jag är livrädd när jag kör att jag ska köra över någon i det bäcksvarta mörkret.
Är folk självmordsbenägna eller vad?
ANVÄND REFLEXVÄST, syns du inte i mörkret finns du inte... (Jo det är klart att du gör, finns alltså. Men för guds skull, lys upp med rejäla reflexer i mörkret!)
Och detta gäller både så klart på kvällen och morgonen!
Knöla ner en reflexväst i väskan eller fickan på jackan! Det skymmer alldeles för fort nu på eftermiddagarna och vips så är det mörkt och du syns inte ute när du går på gatan!
Reflexen kan rädda ditt liv, tänk på det! Och uppmana dina barn, dina föräldrar, släkt och vänner att alltid använda reflex!!
Är du rädd om ditt liv, använd reflexer!!!

3 kommentarer:

  1. Håller med! Det är så läskigt att sitta i en bil i mörkret när något helt plötsligt dyker upp... och då kan det vara åt helvete för sent :-((
    Kram

    SvaraRadera
  2. Håller med. Vi ser till att ha reflexväst på oss när vi ska ut. Fick beröm av busschauffören för någon vecka sen, hade reflexväst på både mig och barnvagnen. =)

    SvaraRadera
  3. Och byt ut med jämna mellanrum, reflexerna blir sämre med tiden, vare sig man tvättar västen eller inte.
    Passerat några som visserligen har en väst men där reflexen är slut och man upptäcker personen några meter innan man passerar.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!