tisdag 5 november 2013

Kära tomten!

Jag skriver till dej varje år, men det verkar som om du inte får mina önskelistor... Kanske har brevbäraren slavat bort dem, eller så skiter du helt enkelt i mej...
Men jag slutar inte tro på dej, nej då jag vet att du finns;-)
Grabbarna längtar väääldigt mycket efter dej, dom pratar och fantiserar om dej varje dag och tror dessutom att när snön kommer, så kommer oxå du. Men snön kan ju komma redan nu och så tidigt ska du ju inte komma. Du  får allt vänta till den 24/12!
Och eftersom att mina önskelistor inte verkar komma fram till dej via posten, så skickar jag över den här istället via bloggen och nätet. Ja för du är väl en modern tomte som hänger ute på nätet va?;-)
Här kommer min önskelista: (Ok, jag vet jag vet... Det är ju inte dom billigaste klapparna, men man får väl önska och hoppas på att tomten tycker att jag är snäll?!;-) )
Ett par nya bröst, dom där ursugna pungkulorna på den övre bilden kunde lika gärna varit mina... Men NEJ kanske inte så extrema silliconisar som på bilden nedan...;-) Ett par "normalstora" med en skön form önskar jag mej!
Ett nytt och fräscht sovrum med en dunderstor säng så att ALLA i familjen kan sova i utan att bli ihjälsparkad av varandras fötter och ben. Ett sovrum som man kan hänga, mysa , titta på tv,  bara njuta och förstås sova och ha skönt i;-)! Ljust med massor av härliga varma färger.
Och när jag ändå önskar mej ett nytt sovrum, så kanske tomten kan vara så snäll och göra en walk in closet till oss! ETT stort tack så att man kan se varje litet klädesplagg i!!;-)
En ny kamera. Ja för vet du farbror tomten. Min gamla har lagt av och att ta snygga kort med mobilen suger faktiskt björnbajs... Det kanske inte behöver vara den värsta varianten, men en bra och smidig vill jag ha, som dessutom har en självutlösare på så att jag ständigt slipper be mina kära suckande familjemedlemmar så fort det är dax att ta egokort på mej själv...
Och när jag ändå önskar mej ett par nya bröst, så kan jag ju lika bra önska mej en operation av överblivet fett från magen!
Bad, strand, goda drinkar, häng med familjen. Ja en utlandsresa hade verkligen suttit på sin plats nu, precis nu i för tidig julklapp!

Jag önskar mej så mycket mer oxå...  Men jag vågar inte önska mer nu för då kanske tomten sätter sin glögg i halsen och blir sur...
Jag har verkligen varit en ordentlig flicka i år, verkligen på alla plan!!!
Om nu inte tomten mot all förmodan inte läser min blogg? Fast det borde du ju verkligen göra, annars har du fan missat något;-)
Så ja om han nu inte läser bloggen så önskar jag mej oxå, frisörbesök, SPA, romantisk weeken med my darling, kläder, skor, aniktsbehandling, massage.... Jonas?;-)

8 kommentarer:

  1. Det var verkligen inga vackra sillisar..

    SvaraRadera
  2. Glad att jag inte är Jonas. Kan inte vara lätt att göra dig nöjd!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ironi? Vet du vad det är? ;) nä tänkte väl det? Och önska och att SKA ha är väl två helt olika saker eller???;)
      Puss på dej

      Radera
  3. Wishes can come true. ;)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Du är för härlig! :)

    SvaraRadera
  5. Åh skulle LÄTT kunna mottaga ett sådant sovrum i julklapp! Kan inte va så svårt eller dyrt att ordna själv heller skulle jag tro

    SvaraRadera
  6. Haha, säger som till döttrarna. Man får önska sig precis vad man vill, men vad man får är en helt annan sak ;-)
    Kram sötnos!!

    SvaraRadera
  7. Vill bara tipsa dej om att fynda i Falkenberg har en gigantisk säng. (Står en sådan i vårat sovrum) 210x210. Underbart när barnen kommer å man behöver inte trängas. å när barnen sover i sina sängar å mannen somnat på soffan (Svårväckt) så har men en galet stor säng. Å dessutom så där hög som de sängar som finns på hotell brukar vara =)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!