torsdag 28 november 2013

Samma visa varje år!

Har typ städat i 5 timmar, men jiihaaa va trevligt.. Nja så där måste jag väl erkänna. Men bra blev det och skönt är det nu! Ja alltså jag har ju som vanligt "bara" skrapat på ytan av all skit. Frågar mej åter igen den stora frågan: Hur i fåglarna hinner det bli så grymt skitigt här hemma med tanke på att vi inte är hemma så ofta?
Men vad gör väl lite skit i hörnen när det finns annat att lägga tid och ork på;-)
Men idag har vi iallafall adventspyntat! Eller vi och vi, jag...;-)
Det är samma visa VARJE år. Man letar efter alla dessa advents -och julgrejer som man så fint stoppade (läs slängde in i ett skrymsle för att slippa se skiten mer) och när man sedan ska ha det året efter så är allt huller om buller och man hittar inte hälften av alla grejer som man vill få upp...
Som siffrorna till adventsljusstaken tex... Köper nya varje år för att jag så fint stoppat undan dem för att jag ska komma ihåg vart jag lagt dem till nästa år. Men jäklar va bra jag måste ha vara som har kommit på ett så bra gömställe för dem, för nu hittar jag dom ingenstans...
Hyacinter är en stor julfavorit hos mej! Så vackra och så doftar dom fantastiskt ljuvligt! Lider med alla allergiker som inte tål dessa fantastiska blommor!
Nu längtar jag tills dom slår ut!
Jag är sjukt nöjd över mina "hemmagjorda" ljuslyktor som jag pimpat med "snö"! Hittade tipset inne hos Madam Edit och snodde idén direkt!
Blandade runt äggvita så att det täckte glaset. Hällde ur den överblivna äggvitan och så i med socker och swissade runt och häll till sist ur det överblivna sockret! Vackra blev dom!
Rött, svart och vitt. Så ser våra adventsfärger ut hemma hos oss! Hur länge dom vackra julblommarna överlever hos oss, ja det är frågan? Nästan så att jag måste ställa in en påminnelse på telefonen varannan dag så att jag kommer ihåg att vattnar dem;-)
Nu ska jag krypa ner i vårt ack så osexiga sovrum och sova gott i dom ny tvättade och ny manglade sängkläderna!
Jag är sjukt sugen på att börja fixa i detta rum snarast! Kanske finns det lite tid och energi över för sånt under jul och nyår?
Jag vet att jag inte borde klaga... För bubblan, det finns ju såna som inte ens har en säng att sova i och jag klagar på att vårt sovrum är osexig.. Jag borde skämmas ju... *mumlar lite för mej själv*
Natti natt!! Imorgon är det FREDAG!!!! *jublar*

4 kommentarer:

  1. Gillar att få ta del av din blogg! Jag skulle vilja ge dig ett tips som jag använder mig av till julgrejorna.Jag har köpt vita plastlådor med lock och på dem skrivit vad det är för julgrejor i. Tex har jag några som det står advent på. De kommer fram nu och i dem har jag gardiner, dukar, adventsljusstaken till bordet, ljusslingor och andra speciella julgrejor som jag vill ha fram till 1:a advent. Eftersom det finns lock på lådorna så är de bra att ha på vinden eftersom inget annat (små djur..)kommer in i dem... Ha en trevlig adventshelg!

    SvaraRadera
  2. Såå fint du gjort!! Snor nog idén med lyktorna med ;-)
    Kraaaamis

    SvaraRadera
  3. Manglade sängkläder?? Det var verkligen ambitiöst :):)
    Fint ni har det!
    Kramkram

    SvaraRadera
  4. Jag undrar precis som du, hur kan det bli skitigt i ett hem på bara en vecka?!
    Sen håller jag nog med om att jag nog snor tipset om lyktorna.... ;) Skitsnygga ju!

    Visst har ni jättefint sovrum! Men man blir ju alltid lite hemmablind och vill ha annorlunda och så där snyggt som hon, eller dom eller nåt man sett i en tidning.... Hur som helst är det ju verkligen viktigt att få sig en tankeställare - för man har det jävligt bra! Bara man tänker till....

    Stor kram till dig bruden <3
    Ha en go helg ;)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!