söndag 10 november 2013

En massa funderingar, konstateringar och frågor...

  • Undrar vad det är för idioiska sjuka människor som går in på våra vänners gård i natt. Tar sönder nätet till kaninhagen och skär huvudet av den stackars kaninen. Och sedan lämnar kroppen där och tar med sig huvudet... Fy fan, vad är det för samhälle vi lever i? Skrämmande... Mitt här i vår trygga lilla by..
  • Jag är för snabb på tangenterna... När jag äntligen efter mycket letande i både affärer och på webben hittar jag precis den klänning som jag vill ha. (Bilden igår) Klickade snabbt som gatan hem den, men har ännu inte fått någon orderbekräftelse och tydligen har jag varit alldeles för snabb på tangenterna och avslutat köpet för tidigt. Detta resulterar i att jag nu kommer bli utan den där underbara klänningen som jag så länge velat ha. För att när jag kom  på det så var klänningen redan slut eftersom att Johanna Toftby lagt ut den på instagram så sa det bara SLURP, slutsåld. Fuck... (Ge mej gärna tips på vart jag kan hitta någon liknande, har letat överallt... *suuuck*)
  • Jag skulle aldrig klara av att vara ensamstående.. Är van vid att vara själv mycket med mina barn. Dom hänger allt som ofta med och på mej. Men nu skriker min kropp efter min man. Det är bra att vara ifrån sin kärlek, men nu har vi varit ifrån varandra för mycket och knappt träffat varandra på flera veckor... Det här med att dra hela lasset själv med hus och 3 barn är inte alltid en dans på rosor... En stor eloge till alla ensamstående föräldrar som ständigt är själv, ni är bäst!
  • Helgerna går för fort, alldeles för fort... Trots att jag var ledig i fredags... 
  • Känner mej som världens sämsta mamma efter den här helgen... Att uppfostra 3 grabbar med 3 järnviljor är ingen barnlek, det kan jag lova... Små minitonåringar är vad dom är... Och ja jag vet, det blir bara "värre".. Härligt, men förhoppningsvis lägger dom sig inte på affärens golv då och gallskriker när dom är 10-15 år som de kan göra nu...;-)
  • Ken Ring... Ja han är ett hett samtalsämne just nu i både media och på fejjan... Såg ni Så mycket bättre igår? Jag fällde några tårar... Det var känslosamt. Många tycker att han gjort bort sig under sina kriminella år och plötsligt ska alla tycka synd om honom nu... Ja jag grät och han gjorde ett starkt avtryck på mej. Jag hade iallafall inte velat gå i hans skor under hans uppväxt, faktiskt inte en endaste meter... Alla måste ju få en andra chans och trots att han har skrivit många konstiga texter genom åren, så borde man ju ge honom en chans. Det gör iallafall jag!
  • Solsidan har blivit sämre... Det är nästan dumt att misslyckas att köra på så många säsonger... Tacka vet jag Bron!
  • Den svenska avundsjukan... Jag kan liksom inte riktigt förstå hur vi människor tänker? Avundsjuka så dom blir gröna i ansiktet och inte kan glädjas åt andras lycka. Varför? Just vi svenska borde verkligen bli bättre på det och glädjas med andra när det går bra för oss!
  • Jag måste bli bättre på att både ta positiv och negativ kritik, jag jobbar på det!
En tår av både lycka och sorg seglar ner för mina kinder ikväll... 
Tårar är ord från hjärtat som munnen inte klarar av att säga... 

2 kommentarer:

  1. Men va?????? Har nån gjort så på en kanin? Så jävla vidrigt!!?!?! Hur tänker man då?? Fy fan alltså......

    SvaraRadera
  2. Angående klänning...
    titta in på
    http://www.missme.se/sv/klader/dresses/
    där finns mkt snyggt!
    Lycka till
    kram L

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!