måndag 25 november 2013

Äntligen tillbaka!

Är äntligen tillbaka på jobbet igen och fy attans va härligt det är! (Trots att många är måndags sura.. Varför vara sur bara för att det är måndag? Nä det där har jag liksom aldrig förstått mej på... Herregud, snart är det ju ändå fredag ju! Nä utrota allt vad måndags sur heter!;-))
Förra veckans hemska sjukdom vill jag aldrig mera vara med om, hua säger jag bara... Hade nästan dödsångest när jag där jag låg i mitt flytande skepp och allt snurrade...Trodde på allvar att jag fått en hjärntumör eller någon annan vidrig sjukdom. Hemska tanke...
Förstår inte vad det kan ha varit? Och ännu inget svar på proverna som jag tog i tisdags... Borde man inte få svar på dem varken det är något eller inte?
Kanske var det en förkylning som som satte sig där, mitt i mitt huvud? Istället för att få ett "vanligt" förkylningsvirus som sätter sig som feber och halsont, så satte sig mitt i huvudet?
Har dock fortfarande ett liiiiiiitet tryck över tinningarna och en liiiiten huvudvärk gör sig hörd. Men jag mår bra nu!
Detta vardagliga liv är verkligen bäst efter förra veckans "fylla" och jag har verk´ligen fått upp ögonen mer , njuter av småstunder och att bara vara här och nu och att kunna gå normalt och att se utan att allt flaxar runt...
Jag lovar förstås att lyssna på min kropp och knopp och får jag ett "återfall" av snurret så kommer jag att genast att åka in till VC/akuten, det lovar jag!
 
Förresten... Ni som följt Bron/Broen.. Vad sjutton var det för jädrans slut igår kväll? Blev ju helt frustrerad ju, vem var egentligen den "riktiga" mördaren? Det måste väl komma en säsong nummer 3 nu va?

5 kommentarer:

  1. Ring upp VC, proverna tar max en vecka, och här upp får man ringa själv…Härligt att du är pigg nu, du ser så jävla fräsch ut!

    SvaraRadera
  2. Håller med!! Vem var det som låg bakom det hela?! Kommer garanterat en fortsättning! :)) Kram Anna

    SvaraRadera
  3. HÄRLIGT !! Back on track ;)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Skönt att du är tillbaka till livet ;-)
    Man vet ju aldrig med de där förkylningsvirusen, jag hade ju ett som förmodligen satte sig i magen för några veckor sen......
    Kram

    SvaraRadera
  5. Skönt att du mår bättre! Det kan ju ha varit kristallsjukan, det hade jag förra året & kände mig precis sådär... Kram M http://lillymia.blogg.se

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!