torsdag 14 november 2013

VAB-KIT!

Fick ett STORT paket att hämta ut på posten igår! Jag som älskar paket blir ju så klart lika glad varje gång som det kommer såna här överraskningar på posten och blir som ett barn på julafton!;-)
Familjen fick ett VAB-KIT från ICA cura med massor av bra saker i!
Såna där bra saker som är bra att ta när man mår lite krassligt. Torka små rinnande näsor, dricka lite varm honung, äta russin och ta extra vitaminer!
Tusen tack snälla ICA Cura för detta kit!
Jag hoppas så klart att vi slipper använda detta.;-)
*viskar vääääldigt tyst och knackar  hårt i träbordet* Men vi har inte vabbat sedan i februari, mars någon gång tror jag. Det är nästan ett under! Men nej, jag ska inte ropa hej, för då slår väl helvetet till... Så brukar det vara när jag råkar yttra mej om sånt...
Med 3 barn så är det verkligen ett under att vi inte vabbar mer, men jag är djupt tacksam för det!! Verkligen tacksam, det finns väl inget som gör så ont i ens förälders hjärta som när barnen är sjuka....
Jag tror att den vackra och varma hösten och sommaren har gjort att det blivit mindre sjukdomar. Våra kottar har varit ute väldigt mycket på förskolan och det har nog hjälpt till en hel del att inte dom där envisa fula basilluskerna ska krypa in i deras små kroppar!

1 kommentar:

  1. Kul att få hem lite paket och prylar! Hur får du det,skulle oxå bli glad att få testa lite produkter ibland! Och tack för en bra blogg,att du bjuder på dig själv och är ärlig i många ämnen du skriver om!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!