tisdag 1 september 2015

7 röda rosor!

Igår kom Jonas hem med 7 gigantiska stora röda rosor!
Han är en pärla på att skämma bort mej, men de visste ni ju redan;)
Svårt att fånga på bild hur otroligt vackra dem är i verkligheten!
Oj oj, han kan min man!!!
7 röda rosor som förstås betyder: Jag älskar dej!
Och jag är den sämsta frun i världen på att överraska... Ja är det något som jag är kass på, så är det att fixa små överraskningar och presenter till min käre make. Jag var så grymt mycket bättre på det förr.. Men ju längre tiden har gått, har jag bara blivit sämre och sämre på det... Måste bli bättre på det igen, måste!!!
Ja alltså allt handlar förstås inte bara om materiella ting... Även om just jag älskar att få det...  *fniss* Jag ska bli bättre på att överraska honom med kanske små resor, picknickar och härliga kvällar!! 
Vi skålade i supergott vitt vin kvällen till ära! Härligt att dricka ett glas vin en måndag!;) 
Vi la kidsen och sedan satte vi oss och åt en middag, bara han och jag! Bara det liksom. Så lyxigt!!
Vi åt en av mina favoriter.. En maträtt som jag ätit hela mitt liv. Så grymt enkelt, men sååååå gott! Räkor, ägg, dill, curry, grädde och ost! Och färskt bröd till! Japp en kaloribomb! Men man firar faktiskt bara bröllopsdag en gång per år och då måste man fira!;)
Pricken över i:et så att dagen blev så där alldeles perfekt, var när Douglas kom hem med sitt engelska "prov" som de hade förra fredagen! 2 fel och var en av de bästa i klassen! Fy bubblan va jag är stolt över vår duktiga 10-åring!
Tisdag idag.. Åh herregud ja va de har känts.. Jag ogillar tisdagar, dom är oftast så in i baljan tråkiga. Vet inte varför jag inte gillar den som de andra dagarna.. Men de är liksom en dag som bara är trist och alldeles för lång...
Började dagen som vanligt med en morgon PW.. Idag var vädret katastrof... Alltså detta mörker redan! På bara en vecka har de blivit kolsvart.. De småduggade och var allmänt tråkigt. Men jag tog mej runt på min runda, bara att bita ihop. 5 km senare var jag hemma och var pigg och glad!
Nu gäller reflexväst på för att synas... 
Jag blir alldeles deppig att det är detta mörker som nu kommer att nå mina ögon de närmaste 6 månader på mina morgonpromenader. Fy fan rent ut sagt... Blä för detta mörker...
Men men, de ger en otrolig energi boozt hela dagen, så då är det värt att ge sig ut så tidigt i mörkret!;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!