måndag 31 augusti 2015

Pappersbröllop!

Idag firar vi pappersbröllop, jag och min käre make! 2 år som gifta! 2 år som Herr och Fru Grunditz!
Herregud va tiden går fort... Alldeles för fort...
För 2 år sedan hade vi precis sagt JA till varandra i kyrkan och var på väg till festen!
Jag skulle gifta om mej om och om igen, ja för så underbart är det! En av de bästa dagarna i mitt liv! Ja jag säger en, för den här dagen delar jag som en av de bästa dagarna med mina älskade pojkars förlossningar så klart!
Jag minns så lite av den dagen fortfarande och det stör mej... Eller minns och minns, det gör jag så klart..
Men det är så många detaljer som liksom inte riktigt fastnade i huvudet. Många säger att det kan vara så, det är så otroligt mycket intryck och kärlek att ta in! Så det är svårt att ta in alla dessa och bevara dem... Och så är det nog för mej.. Önskade att vi hade spelat in hela dagen, kvällen och natten! De hade ju varit underbart!
Älskar våra bröllopsbilder! Dom är så mycket vi och så klart är havet med!;-)
Det känns en gnutta konstigt att "fira" sin bröllopsdag på en måndag... Ja jag vet, det kan låta en smula fjantigt, men så tycker jag... Man kan liksom inte fira fullt ut som man kan göra på en helg.. Fast å andra sidan så kan man ju faktiskt fira denna dagen en annan helgdag! Eller hur?! Ja det spelar ju kanske inte så stor roll;-) Ja jag är som ett litet barn ibland!;-)
Att gifta sig har alltid varit en stor dröm för mej! Att få stå som brud, få sin älskade man och låta allas ögon bara titta på oss! Alla fantastiska tal, allt spex, möhippan, svensexan och ja listan kan bli lång hur underbart det var!
Vår bröllopsdag ligger som ett underbart minne lindat kring vårat hjärta och jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på den där dagen för 2 år sedan!
Gästen gör festen sägs det! Och JA så är det bara! Utan dessa underbara människor som var med och delade vår dag, hade det aldrig blivit en sån perfekt dag som det blev!

Idag firar du och jag pappersbröllop älskade Jonas! Vad vore jag utan dina andetag min älskade bästa vän! Så mycket krokiga vägar som vi vandrat på tillsammans.. Upp och ner, upp och ner... Mycket motgångar, mycket delade åsikter, så mycket kärlek, så underbara minnen, så underbara dagar tillsammas, så mycket sorg, så mycket bråk, så mycket KÄRLEK!
JAG ÄLSKAR DEJ!
Länge leve kärleken!!!
(Ha ha, fick en underbar kommentar på instagram av Stefan som står där någonstans på bilden på kortet.. Han gratulerade oss på bröllopsdagen: Grattis glasparet! Japp för det är så vårt hem och familj kallas.. Glashuset/glasfamiljen.... Alla vet allt om oss.. Här inne på bloggen finns det inga hemligheter! Så Jonas tycker att vi likagärna kunde bo i ett glashus, för alla vet ändå allt om oss! Lövlie! Ha ha;-))

Du är det finaste jag vet.
Du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna,
som vindarna,
som vågorna,
som fåglarna,
som blommorna på marken.

Du är min ledstjärna och vän.
Du är min tro, mitt hopp, min kärlek.
Du är mitt blod
och mina lungor,
mina ögon,
mina skuldror,
mina händer och mitt hjärta.

 
Friheten är ditt vackra namn.
Vänskapen är din stolta moder.
Rättvisan är din broder.
Freden är din syster.
Kampen är din fader.
Framtiden ditt ansvar.

Du är det finaste jag vet.
Du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna,
som vindarna,
som vågorna,
som fåglarna,
som blommorna på marken.

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!