söndag 9 augusti 2015

Ett härligt slut på en härlig helg!

Slödag de lux idag! Mest legat i solstolen och lapat sol, inte många knop alltså!
I eftermiddags kom vi på att vi skulle ta med kidsen på en liten kvällsutflykt! Perfekt att hitta på lite mysiga saker när vädret är på topp! Man måste liksom suga på den här karamellen ett tag till, suga ut varje liten solstråle och härliga kvällar och ignorerar att det just är söndag kväll!;)
Så vi frågade våra vänner Bea, Mattias, Noah och Hilda och de ville följa med oss till Tabergstoppen för intag av kvällsmat! Så klart ville dom det!
De är kända för sina STORA räkmackor och kidsen hade bestämt sig för pannkakor... Vi stormar in där prick klockan 19:02.... Gissa om vi tappade hakorna allihop när vi fick ett NEJ vi serverar inte längre från köket efter klockan 19, då stänger köket men det finns mackor...
Besvikelsen var STOR vill jag lova, stooor... Så vi fick köpa mackor istället och de gick bra! Lite frallor till barnen och jo då vi fick våra räkmackor som var supergoda!;)
När maten var uppäten ville de stora barnen spela minigolf och så klart skulle det ätas glass!
Sedan tittade vi på den underbara utsikten! Wow va vackert det var!
Kidsen tyckte att de hade varit grymt kul att hoppa ner för stupet, åka pulka och skidor... Skulle inte tro det va;)
De var så klart ute att vi nästan såg ända hem, ca 3 mil hemifrån!
När man står där och tittar så inser man verkligen hur mycket skog det är i Småland...  Herre jesus säger jag bara.. Skog överallt... Men såååå vackert vårt Småland är, vårt Sverige! De ska vi vara stolta över!
Jag förstår inte hur mycket myror i brallorna just våra kids verkar ha?? Dom är överallt och ingenstans.. Hur kan man ha så mycket energi efter en hel dag med massor av lek med kompisar? Önskade att jag hade en bråkdel av den energin...
Tur att vi har en liten kille som Douglas som är relativt lugn.. Ja alltså han kan oxå.. Men herregud han kan inte ens i närheten av sina småbröders energi...
Så åkte vi hemåt! Genom små byar, genom smala små vägar och genom härlig natur! 
En underbar vacker solnedgång sjönk sakta ner och jag bara njöt!!!
Ett härligt slut på en härlig helg! Imorgon är det åter måndag! Jösses va fort en helg går fort! Nästa vecka börjar allvaret lite mer... Lite mer tider för kidsen att passa med träningar, men ännu inte ett schemat fullt som de brukar.. Men de berömda ekorrhjulet med fullt ös medvetslös börjar snart när skolan drar igång! *phu* Skönt att allting inte drar igång samtidigt utan att de kommer lite pö om pö!!
Natti natt!❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!