onsdag 26 augusti 2015

Att plocka fram sommarminnen!

Hösten kom snabbare än vi hann blinka.. Ja över en natt skulle jag nästan säga.. Jag är inte riktigt mogen för hösten.. Nä inte riktigt ännu.. Mörker och regn, nä du!
Men det är väl bara att gilla läget liksom, vad annat kan man göra när man bor här uppe i norr? Hösten kan väl vara charmig på sitt sätt, men den får gärna vänta ett par månader innan den kommer...
Det är förresten knappa 4 månader kvar till jul.. 4 fjuttiga månader... Men 4 månader kvar tills vi åker på skidsemester till Sälen och firar nyår där en vecka! Charmigt på sitt sätt, men ännu bär jag med mej sommarminnnena som härlig bomull kring mitt hjärta!
Att plocka fram dessa sommarminnen ur huvudet, bläddra i kameran och bara njuta!
Gjorde det ikväll och insåg att jag missat massor från ett par ljuvliga dagar i Mellbystrand med härliga underbara vänner, mat och hav!!

När man tänker efter och tycker att vi drack ju ändå inte så mycket på semestern... Öh, jo vi gjorde nog det ändå.. Goda svalkande drinkar! Jösses va gott!
En kväll provade vi att grilla pizza! Amen alltså detta MÅSTE vi göra igen! Så himlans gott! Ja, jo och återigen frågar jag mej hur jag kunde gå upp i vikt under sommaren? *harkel* Kanske var detta en av anledningarna?;-)
 Jamen bara detta med att slöa, ta en lite napp på gräsmattan i skuggan! Lööövlie!
 En annan kväll målade jag mina fransar, tog på hatten och tog med bästa sällskapet ner till havet för intag av mat!
 Att sitta där på det charmiga matstället precis intill havskanten med världens bästa sällskap! Ja det är nästan hallelujamoment! Nästan som att vara i ett helt annat land!
 Och att de sen serverade VÄRDENS godaste hamurgare gjord på högrev, ja det gjorde det ju inte alls sämre!;-)
 Att få springa på stranden, hoppa och skutta med en av sina bästa vänner! De är livet det!
 Nöden har ingen lag sägs det.. Måste man lätta på trycket så måste man... Och denna gången i sanden... *host*
 Tror jag ska köpa min käre man en hatt!;-)
 Sommarminnen att plocka fram ur hjärtat är alla dessa hopp i sanden-kort i solnedgången! Undra hur många hoppkort jag tagit på denna stranden genom åren? Kanske en miljon?;-)
 -Mamma, ni MÅSTE komma och titta på ett grymt sandslott! Konstnärsjälen i Alfred jublade... Nästa sommar ska han också göra ett sånt!
 Att sitta ner och prata medans kidsen springer runt på stranden och hoppar i sanddynorna! Vad gör man då? Tar parkort naturligtvis och dricker vin!;-)
 Där till höger tog vi våra bröllopskort! Magisk vacker himmel den kvällen! Och luften var alldeles varm!
 Jag tränade ju en del även på sommaren... Men istället för att dricka vatten efter passet, sipprade jag rosé ibland..;-)
 Ni måste tro att jag har problem med alkoholen.. Men NEJ, ABOSULT INTE!!! Men många vinbilder blev det, de inser jag nu;-) *ler lite generat*
 När våra kära vänner åkt hem, kom ännu en sån där underbar kväll! Så vi tog en favorit i repris och gick ner på stranden och käkade kvällsmat!
Alltså det var nästan en nyp-mej-i-armen-kväll! Ja den kvällen var helt magisk! Vindstilla och gassande sol!
 Sandänglar!! Snart får vi göra snöänglar, men bara snart...
 En jätteportion med musslor! Ord är överflödiga, ni hajjar va gott detta var va?
 Som sagt, många hoppbilder blir det under en sommar!;-)
 Bilder som dessa bär jag ofta med mej på hornhinnorna! Bär med mej dom i hjärtat så hjärta blir lika varmt som solen är!
 Min älskade hunk som njuter till max! Douglas och Alfred gick hem den kvällen och kvar blev bara vi, jag, Jonas och Fabian! Vi satt där tills solen trillade ner där i vattnet och njöt av varandra, drycken och de härliga sällskapet!
 Att plocka fram sommarminnena ur kameran, plocka in dem i ögonen igen och bara få en dos i hjärtat över vilken underbar sommar vi hade!
Många klagade på vädret.. Men nej, nu när jag tänker efter så hade vi nog ändå väldigt tur med vädret på västkusten!
Dessa sommarminnen kommer jag att plocka fram igen framåt november när det är mörkt när man åker på jobbet och mörkt när man kommer hem.. När regnet öser ner och kylan nyper hårt i kinderna!
Det är då vi ska plocka fram våra sommarminnena, njuta av dem igen och bli pigga och glada! Precis som vi var sommaren och semestern 2015!

1 kommentar:

  1. Såå många härliga bilder och minnen! Jag tog också så mycket kort på bubbel i somras att jag knappt vågade lägga upp dem på Insta till slut! Ha ha!
    Att grilla pizza är btw fantastiskt gott!
    Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!