måndag 10 augusti 2015

Vilken ska jag välja?

I helgen ska vi på bröllop! Jiiihoo va kul! Min "lilla" kusin ska gifta sig! Ja alltså han är ju precis inte så liten, 27 bast och si så där 185 lång...;-) Men yngre än mej är han i alla fall!
Vi ska lämna bort kidsen, åka upp till Värmland och sedan hänga med släkten! Vi ska åka i samma bil som min kära bror och svägerska och bara den resan ser jag fram imot!;-)
Så kom det ju till detta STORA i-landsproblem de lux! Vilken klänning ska jag välja??
Jag älskar att få klä upp mej, klä mej så där extra fin som man annars inte gör och att få gå i långklänning är något speciellt för mej, för det händer inte annars så ofta!;-)
Så var min mamma här i söndags och rotade runt i min garderob! Hon har gått ner 10 kilo och har liksom inget att ta på sig.. Hon hade lånat hem en klänning från en affär, men NEJ den skulle hon inte ha... Så kom hon till Karolins-låna-hem-affär istället där det finns en blandad kompott med kläder att låna!;-)
Hon lånade en underbar tunika/klänning från Plain Vanilla, den HÄR... Och den passade henne superbra! Jag hoppas bara hon inser det och bär den på lördag!
Ja ja... Så "hittade" jag en klänning där i min garderob.. En klänning med alla lappar kvar och allt och jag har för mej att jag beställde den på Nelly förra året eller något, men sedan har det liksom inte varit något tillfälle att använda den och ja så vet ni hur det kan bli.. Den bara blir hängandes där...
Så nu står jag här och velar.. Vilken klänning ska jag ha på lördag???
Denna leopard som jag "hittade" i garderoben?
Lite höstlig kanske?  Lite frän.. Lite cool.. Men kanske för varm om det blir 24 grader varmt som de säger... Fast ändå väldigt sval.. Med ett par guldsandaler till och ett par guldörhängen!?
Eller ska jag ha den här som jag hade på Emma och Marcus bröllop för en månad sedan?? Den är från Passion for Brands och är helt underbar med! En rosa sjal, ett par enkla sandaler och stora guldörhängen!
Så nu måste ni hjälpa mej när jag har så svår beslutsångest;-)
Vilken tycker DU att JAG ska ha på mej på lördag?
Och det bästa! Johanna min kära svägerska har minsann lovat att hjälpa mej fixa frillan! Bara det liksom, LYX!;-)

9 kommentarer:

 1. Jag röstar på klänning nummer 2 :D.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Klänning nr 2 tycker jag. Nr 1 va supersnygg men lite mörk för bröllop.

  SvaraRadera
 3. Passa på att använda nummer 2 innan det blir kallare. Nummer 1 kommer du ha massa användning för under höst o vinter!

  SvaraRadera
 4. Absolut nr 2 tycker jag också den är så vacker och den passar dig så bra kombinera med en vacker sjal absolut om det blir kyligt på kvällen. Nr 1 kan kan sparas till höstfest eller bröllop om ni ska på det.

  SvaraRadera
 5. nr 2 även om nr 1 va snygg är den nog lite mer höst o vinter

  SvaraRadera
 6. Tvåan,håll kvar lite av sommaren. Tids nog får du användning för ettan som var döhäftig.

  SvaraRadera
 7. Självklart nr två på sommarbröllop, den andra är också jättesnygg men passar bättre senare Kram J

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!