tisdag 4 augusti 2015

12 mil, 23 aktiviteter, 16 timmar och 41 minuter!

Så var juli månad slut för det här året och mitt mål för juli var ju att jag skulle röra på mej i någon form av aktivitet alla dagar på 
semestern...
Nu misslyckades jag lite med det, men jag är ändå nöjd! Jag gick mina härliga PWs, jag körde cirkelträning och jag sprang ett par gånger!
Som sagt, är det någongång som man har tid för just träning, ja då är det ju på semestern!
Jag hade härligt sällskap ett par gånger av både vänner och Jonas! Annars hade jag min musik och mina poddar som jag lyssnade på under mina härliga träningspass!
Julis aktiviteter såg ut så här:
PWs: 9.8 mil, 15 gånger
Löpning: 1.5 mil, 3 gånger
Cirkelträning: 79 minuter, 4 gånger
CT: 12 kilometer, 1 gång

Som sagt, ALLT är bättre än inget och man ska alltid vara nöjd med sig själv, oavsett vad man hittar på för aktiviteter!
Jag älskar min runkeeper, den håller reda på allt och det är perfekt att skriva in sina aktiviteter som den inte kan hålla reda på!;-)
Vad jag har för mål för augusti månad? Jag ska börja springa mer, ännu mer och ännu längre.. Om bara en månad ska jag ju springa midnattsloppet i Malmö och jag börjar nu tvivla på mej själv.. Vad i helskotta har jag gett mej in på?? *gulp*
Men det är väl bara att sätta på det berömda pannbenet, springa och tycka det är kul! Träna hela månaden och köra intervaller! Japp för det har jag hört ska vara sjukt bra!;-)
Sen är mitt mål att fortsätta mina härliga morgonpromenader! Gå upp innan självaste tuppfan själv har vaknat och ge mej ut för att möta en härlig dag!
Sen vill jag så klart slå mina 21 mil som jag lyckades knåpa ihop i juni månad!
Jag älskar mål, mål är bra och mål ska vara långsiktiga och självklart ska man göra och ha dessa mål bara för att man ska må bra!
Kan jag, så kan du!!!;-)
En bild från smultronstället för ett par veckor sedan! En härlig eftermiddag efter 4 kilometers löpning! När man mår så där bra, när endorfinerna dansar som galningar inuti kroppen och man känner sig så där lycklig både på insidan och utsidan! Det är då som träning är så kul, så där kul och härligt som jag tycker att det alltid ska vara!!
Återigen, kan jag så kan du!!

2 kommentarer:

  1. Duktig du är! Här kämpas det oxå på! Underbar blogg du har! Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Villa poddar lyssnar du på? Jag lyssnar bara på Wahlgren & Wistam och de är helt underbara :-D
    Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!