tisdag 22 september 2015

(H)ärliga kids...

Jag har skäggväxt, mustchsväxt och kroppshårsväxt som en gammal grottmänniska..
Skulle jag hamna på en öde Ö i en månad utan varken rakhyvel, pincett eller vax så kan ni vara så säker på att hela mitt kroppshår skulle kunna tvinnas till en vacker fläta... Eller kan kroppshårsflätor bli så snygga? Tror de mest kan se lite hårda och fula... Ni vet, hårt och fult fiffihår.. Nej det är ju inte så vackert precis. Så där lite halvkrulligt och strävt;-)
Ja, manliga hormoner är det inget fel på hos mej i alla fall.. Blir dessutom värre och värre ju äldre jag blir.. Men jag försöker sköta mej så gott det går och ansar så gott det går, för mustasch och skägg är ju i ärlighetens namn inte särskilt fräscht på en tjej. Det kan vi väl ändå vara ganska så ense om va?!
I helgen var jag och Douglas och handlade. I kön framför oss stod det en kvinna i 50 års åldern.. Både mina ögon och Douglas fastnade vid hennes överläpp... Vi liksom kände hur vi båda stirrade på hennes överläpp...
En fräsch kvinna i övrigt, men på hennes överläpp växte det mer hår än på Jonas överläpp (Ja alltså det kanske inte är så jättesvårt att slå, för han har typ ganska lite hårväxt för att vara en man. Men han har ju mer hårväxt än mej;-)) Alltså det var TJOCKA och långa hårstrån som var gråa.. Det såg ut som hon hade rakat sin överläpp förr, men typ skitigt i det nu de sista månaderna...
Vi fnissade lite åt det jag och Douglas.. Ja jag vet, inga moralkärringar som pekar med pekpinnen att man ska håna människor. Men vi fnissade i alla fall!                 
Så igår låg vi i sängen och han låg och kollade in mej i mitt ansikte när han plötsligt säger: -Men mamma! Du tyckte ju att den där kvinnan i affären hade så mycket hår på överläppen. Men seriöst. Du ska inte säga något för du har ju massor av skägg!
Jo då! (H)ärliga kids man har!;-)
Ja jag vet, jag har glömt att raka mej idag blev mitt svar!;-) Han såg helt chockad ut!
Det är från fyllehundra och barn man får höra sanningen va? *fniss*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!