fredag 4 september 2015

Stockholm tur och retur...

Klockan 4:30 igår morse ringde min väckarklocka ilsket.. Dags att gå upp! Klockan 5:15 satt jag och min kollega Andreas i bilen på väg upp mot Stockholm!
Mässa stod på dagens agenda! Apotek och egenvård! En dröm för en tjej som mej att gå omkring bland alla miljoner olika produkter hit och dit!;-)
Alltså jag säger bara, jädrar va mycket det finns och jädrar va man kan trolla bort mycket i ansiktet genom massor av olika metoder.. Den dagen jag blir snor rik, ska jag också gå på ansiktbehandling var och varannan vecka!;-)
Vi gick på olika föreläsningar, bland annat Isabella "Blondinbella" Löwengrips föreläsning! Hon berättade om sina produkter och om hur de skapades fram!
Kul att höra och WOW säger jag bara vilken drivande tjej! Blev alldeles glad i hjärtat efter hennes föreläsning!
Efteråt kunde jag så klart inte bara gå förbi henne, utan bad om att få en bild ihop!;-) Ja men herreguuud! Fatta att människan har Sveriges största blogg! Tro fan att man blir kändiskåt;-)
Alltså hon heter ju inte Blondinbella för inte liksom...
Vi stod och pratade lite, jag gav henne mitt visitkort, samtidigt som Andreas stod och smörade för hennes sekreterare! *blinkblink*
Hon frågade vilket företag jag kom ifrån och jag berättade! Vi legotillverkar, sa jag! Hon tittade lite undrande på mej, grimaserade lite med munnen och såg en aning förvirrad ut?! -Alltså jaha, ni tillverkar alltså små små legobitar? Ha ha, jag dog av skratt! Nej nej nej! Vi legotillverkar till andra företag, blandar produkter, fyller och packar dem! Alltså private label! Så vill du ha din produktion här i Sverige, bara hör av dej till mej! Så nu håller vi tummar och tår att fröken Blondinbella lägger delar av sin produktion av sitt eget märke hos oss!;-)
Öh, alltså vad trodde hon att vi gjorde på en hud och sminkmässa om vi tillverkade lego? Lego som man bygger med? Nä precis! *fniss*
Och JA! Jag ser ut som en jäkla vattenmelon bredvid denna kvinna! MÅSTE lära mej posera rätt, eller kanske gå ner i vikt?!;-)
Så var vi på 3 andra föreläsningar! Några mer intressanta än andra! Gud va hemskt det är när man sitter där på en stol rakt upp och ner och är så trött att kroppen bara skriker efter att få bara somna till en minisekund! Jag höll mej vaken, men det var på håret...;-)
Vi lärde oss massor och det är så roligt att höra hur den ena säger så om en sak och den andra säger något helt annat.. Inte konstigt att det är svårt att veta vilket märke och vilken produkt som passar just DIN hud typ!
En av föreläsningarna var på engelska! Men de var också den som var bäst och jag fattade nästan allt! Fan, jag kan ju! Jag fattar mer än vad jag tror!;-)
Alltid kul att titta på hur man kan bli sminkad! Temat för denna visning var natur... Och Kayo var konferencier! Ja ni vet, hon som sjunger! Eller kanske är det bara vi som är 35+ som känner igen henne!?;-)
Så kommer vi ut runt 15:30 tiden och styr bilen hemåt igen! Åh så skönt att komma hem och oj va smidigt det gick upp! Undra om det kommer gå lika bra hemåt?
Jag tror inte det va? Fy sjutton alltså för denna trafik! Jag HATAR denna rusnings trafik och skulle inte för alla pengar i Småland flytta till Stockholm... Helt sjukt ju.. Bara för att ta sig från A till B, så kan resan ta 10 minuter eller 1.5 timme. Beroende på hur mycket trafik det är.. Jag får panik, verkligen! Nä jag är ingen storstadsmänniska, återigen inser jag det! Jag är en lantnolla! Kommer bo i min lilla by tills jag dör!;-) Där vet jag i alla fall att jag kommer fram i tid och att jag kan hämta kidsen på dagis  och skola utan att sitta och stressa ihjäl mej för att inte hinna i tid pga av bilköer...
När kvällshimlen visade sig från sin bästa sida så släppte vi de där förbaskade bilköerna för ett tag och Oo:ade ikapp.. Oj oj, va vackert det var! Vi njöt av dessa mil!
Men sen kom vi till Gränna och det var åter stopp på motorvägen.. Stopp som i stort STOP! Då slutade vi Oo:a oss och började istället Ojja oss.. Fy sjutton alltså, det gick i snigelfart.. Ok, jag fattar! Så klart måste de fixa till vägarna, men ändå liksom. Vi ville bara heeeeeeeem!
Efter 6 timmar i bilen, enkel tur hem så var vi äntligen hemma 21:30...
10 timmar i bil och 6 timmar på mässan... Jag lovar att jag slocknade som en klubbad säl. Det tar mer på krafterna att sitta i en bil än vad man tror.
När klockan ringde för en morgonpromenad 5:00, så sket jag faktiskt i det.. Kände att det nog är bättre att jag sover den där extra timmen och är pigg och rask i benen tills imorgon, då jag ska springa Midnattsloppet i Malmö... *sväljer nervöst och tar en klunk med vin*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!