lördag 5 september 2015

Sjukt nervös....

Så rullade vi mot Malmö imorse efter att ha lämnat kidsen hos barnvakterna!
Redan när jag vaknade imorse var jag sjukt nervös och har sovit en gnutta oroligt...
Tänk att ett lopp på en mil kan få mej att bli så här nervös... Jag blir i och för sig nervös bara när jag ska springa ensam i skogen... Jag vet inte alls varför? Jag är bara lagd så.. Så ni fattar hur nervös jag är just nu va?;)
Det ösregnade till och från hela vägen... Verkligen öste ner regn... Visst går det att springa i regn, de kan till och med vara lite skönt. Men inte när de pissregnar...
Vi har strosat på stan hela eftermiddagen! Ätit smarrig lunch och laddat med kolhydrater;) Malmö är en mysig stad!
Hunnit shoppat lite oxå! Kläder till både barnen, mej och Jonas! Aj löööv Zara! Har verkligen supersnygga killkläder! Hittade både skor och chinos till Douglas och en drös med basictröjor till Alfred och Fabian!
Checkat in på hotellet! Ett supermysigt hotell som ligger 2 minuter från där vi ska starta ikväll klockan 21:50! Perfekt ju! 
Hur vi nu ska kunna sova med bara ett dubbeltäcke är ju en annan fråga...? Ha ha, värsta i-landsproblemet. Men att dela täcke ihop med en som snurrar som en propeller och en som helst vill knöla ihop hela täcket mellan benen, ja de kan kanske bli ett mindre krig inatt om VEM som ska ha täcket!;) *fniss*
Nu ligger vi här och slöar en stund! Det kan behövas! Stilla nerverna en smula! Sen ska vi ut och äta innan självaste starten! Ja alltså klockan 18! De får nog bli något lätt;)
Men seriöst... Fy sjutton va nervös jag är! Men fy sjutton va kul de ska bli!
Jag har allt som oftast ett mål när jag är ute och springer, mål för både tid och distans... Men eftersom att det är min allra första gång som jag ska springa ett sånt här lopp, så sätter jag ett mål som jag absolut borde klara och inte behöva pressa ihjäl mej själv.. Och det är att komma i mål innan 1 timme och 10 minuter, njuta under tiden och ha jäkligt kul! Visst låter det bra?;)
Håll alla era tummar nu att vi klarar detta! Att vi kommer i mål hela och friska och att vi slipper dessa skyfall som kommit ner till och från hela dagen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!