måndag 14 september 2015

Bajs!

Alltså detta med att prata bajs är ju så himla tabu.. Ja alltså nu pratar jag om oss vuxna, för barnen är det ju inga krusiduller vad det gäller bajssnack. De säger gärna och högt när och om de måste bajsa, vart man än befinner sig...;-)
ALLA på vår runda jord bajsar ju, ALLA. Vi måste bajsa för att leva, samma som vi måste äta för att leva.. Och ja är det inkomster så blir det ju så klart utgifter som då luktar mindre gott, men det är smällar man får ta...
Min fråga ikväll är varför det är så himla tabu att prata om bajs, ja eller skit eller drit (säger man på malungsmål;-)) eller vad det nu än må heta hemma hos er. Kärt barn har ju som bekant många namn;-)
Alltså jag är ju av den människosort som bajsar lite var stans.. Ja alltså jag sätter ju mej ju så klart inte på golvet och gör ett lass i TV-rummet.;-)  Men är jag borta hos någon och måste bajsa. Ja men då bajsar jag väl.. Vad är vi rädda för? Att det ska låta? Att det ska lukta? Ja men återigen, ALLA bajsar ju! Alla på vår runda jord! Till och med kungen!;-) Så vad är det stora problemet?
Jag vet, jag har flera vänner som har skitsvårt att bajsa när de inte är hemma.. Det går inte, det låser sig och vad händer då när de inte bajsat på si så där en vecka? Jo så klart, de får ont i magen.. Tycker verkligen sååå synd om de som inte kan bajsa vart som helst och när som helst. Måste vara fruktansvärt jobbigt...
Och så detta med att fisa då... Ok ok.. Det kanske inte alltid är så fräscht att dra iväg en rökare när man sitter hos folk. Men gå bort då, gå in på toa och släpp väder, för gasen måste ju ut...
Efter min förlossning med Alfred där jag fick en stor sfinkerskada och där ringmuskeln gick av, har jag mycket svårare att hålla mej. Fisarna liksom glider ut okontrollerat utan att jag vill.. Och vad kan jag göra åt det? Nä, det är ju bara att erkänna att det var jag som fes och så får dom andra hålla för näsan om de tycker de luktar illa;-)
Jag tycker vi ska bli bättre på detta med att bajsa överallt om vi behöver det! Ja alltså då på TOALETTER;-) Tänk på att ALLA gör det, alla bajsar!
Som sagt jag är ju ganska så frispråkigt och ibland kanske det inte passar sig in i sällskapet. Men jag måste ju berätta om jag har något att berätta om det har just med bajs att göra.. Jonas tycker förstås att jag är en gnutta genant när jag går på om att jag hade ont i magen då och där och satt på toa och bla bla, bla... Ja men jag hade ju det!
Nä, vi får sluta vara så tysta om detta med bajssnack! Vi får lära oss lite mer av barnen! Släppa på det där genanta snacket om bajs!
Jag älskar verkligen barn! De kan gå på toa vart som helst och när som helst och när de är klara skriker dom: -FÄÄÄÄRDIG!!!!  Och så får "någon" torka dem!
Jag vet inte varför samtalsämnet för kvällen blev bajs? De dök bara upp i huvudet denna mörka tråkiga höstmåndag...
Tyckte väl att bajs dagen till ära var bra att ta upp idag!;-)
Googlade på bilder på bajs. Fick så klart upp en hel del härliga bajskorvar, men kände att näää det passade liksom inte riktigt in här...
Men titta vem som dök upp i bild-flödet om bajs om inte Alfred med en bajskorv i munnen! Ja så klart en låtsasbajskorv!;-)
Ett inlägg om hans kiss och bajsålder som jag skrev 20 oktober 2011... Inte klokt va tiden går fort, så liten han var!...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!