måndag 21 september 2015

Okej, hösten är väl kanske lite charmig ändå...

Hösten kommer mer och mer och jag har haft lite svårt att smälta att den verkligen är på väg... Har bara sett det som negativt med kyla och mörker... Liksom BLÄÄÄ på någotvis och så har jag velat krypa under en sten och lagt mej och vaknat upp till våren igen...
Men så i helgen när vi var ute och höll på lite i trädgården så bara infann sig en sån där härlig höstkänsla inuti mitt bröst och helt plötsligt kändes hösten så himla välkommen ändå!
Vad ska man göra åt hösten när man bor i Sverige? Precis, bara gilla läget och njuta av den istället och se den som lite positiv, ja så länge som vi slipper piskande kylande isvindar och ösregn vi säga...
Jonas klippte buxbomen.. På tiden kan man säga, typ 3 år sedan sist...
Alltså jag skrattade ihjäl mej åt kidsen... De stod som förstenade och tittade på medans Jonas kapade kvistarna.. Så fascinerande en liten motormaskin kan vara! *fniss*
 Idag efter jobbet åkte jag och köpte lite hötsblommor som lyser upp! De lever så länge de lever, sen får de vara! Men fint blev det och titta så runda och fina buxbomen blev!;-) Ordning och reda på min man!
Pelargonerna ska åka till min mamma på vinterförvaring! Perfekt sätt att återvinna blommor! Hon vinterförvarar dem hos sig, pysslar med dem hela våren och sedan får de flytta hem till oss igen till sommaren!

 Vi har en GIGANTSIK stor trollhassel på vår gård! Såå vacker både sommar och vintertid! Jag har dock aldrig tagit in någon kvist själv och piffat med den. Men jag tror jag ska göra det, ta in en och spraya den vit och sätta lite fina grejor i!
Jonas tycker att vi borde ansa den.. Ja för nu är den allt för stor.. Jag tycker INTE det, så jag googlade på detta. Men det stod att man INTE skulle klippa den mer än nödvändigt! Så ja, då får den växa sig ännu större! Som vanligt tycker vi olika;-)
Hösten är ändå ganska charmig med alla sina miljoner färger som lyser upp!
Igår var himlen alldeles underbar och luften så där hög och härlig!
Jag bestämmer mej för att se den här hösten genom positiva ögon!
Alla årstider har ju sin charm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!