lördag 19 september 2015

Ibland går saker och ting lite på sniskan...

Ibland går det liksom inte alltid som man har tänkt sig, speciellt inte för mej.. Tur att mina kära vänner vet hur jag är och att ALLT kan hända när de är med mej...
Igår var det en sån dag.. Saker och ting gick på sniskan mest hela dagen..
Började tex dagen med att gå ut och gå min morgonpromenad i störtregn och storm.. Kanske inte de smartaste, för vad tror ni jag har idag? Just precis.. Ont i halsen.. Ja ja, är huvudet dum så får kroppen lida;-) Men de var skönt efteråt!
Efter jobbet mötte vi upp härliga vännen Veronica och hennes Axel!
Fredagsfika på Tina och Översten här i byn! Sååå mysigt! Men jag satt mest på helspänd hela tiden med risk för att mina kära små söner skulle pilla på något och ha sönder det... Klumpig mamma, klumpiga barn;-) En händerna i byxan affär/fik kort och gott!;-) Men sååå mysigt!
Så packade vi in oss i bilen och drog till kupan! Men inget fynd hittade vi... Kidsen ville ta lotter, men ingen av oss hade kontanter och då blev det inga lottor helt enkelt!
Så knallade vi in till systembolaget.. Kanske ingen dröm att gå där med 4 kids som har frågor om allt och som gärna pillar på den ena dyra flaskan efter den andra.... Men jo det gick ju bra, jag kunde andas ut... Tills jag stod i kassan och skulle plocka upp mina flaskor, då plötsligt en ölflaska EXPLODERADE i mina hand! PANG!
Öl ÖVERALLT, det liksom rann ner för mina ben, ner på stövlarna, de bakom mej och på hela kassan...
Som tur var stod 3 vänner i samma kassa som mej, annars hade de blivit en gnutta pinsamt...;-)
Vi skrattade hysteriskt istället.. Ja ja, de är ju tur att man kan glädja någon så där på fredagseftermiddagen;-)
Och jag som inte ens gillar öl, luktade som ett helt ölbryggeri när jag gick därifrån;-)
Tur att jag hade mina gummistövlar på mej;-)
När vi stod där mitt i ölen så kom Fabians farandes, då när jag liksom svettades som mest över den exploderande ölen... Han hade "hittat" 11 kronor utanför entrén på systembolaget! Han var ju hur lycklig som helst! Så tog han med sig hela grabbligan in till Kupan igen så att de kunde köpa sina lotter!
När de kom tillbaka frågade jag vart han egentligen hade hittat de där pengarna? Där ute i den där muggen...
Alltså ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta åt de små liven?! Han hade alltså tagit dom där pengarna från en tiggare.. Men så klart var tiggaren inte där just då när han tog dem, utan ställt sin lilla mugg intill dörren... Kanske inte så lätt för en 5 åring att förstå...;-)
Så klart fick mannen tillbaka sina 11 kr och alla var nöjda och glada!
Ja eller nöjd och nöjd... När vi kom till Hemköp bröt Fabian ihop för att han inte fick en jäkla Kalle Anka tidning.. Ni vet när de lockas med all möjlig plasskit bara för att kidsen ska bli ännu mer lockad att köpa deras tidningar..
Och får man inte som man vill, ja då kan man ju prova slänga sig på golvet, skrika och gråta.. Men det hjälpte visst inte heller. För ingen tidning blev det...
Lovade honom att han fick köpa den idag, för sina EGNA pengar från sparbössan... Men gissa? Då var den där förbaskade Kalle Anka tidningen inte ett dugg intressant... Japp så kan de bli... Skitunge;-)
Men kvällen blev i alla fall bra! Den berättar jag om senare! Nu ska jag gå och göra en fantastiskt rolig syssla, ta hand om *tada* TVÄTTEN!!!!

1 kommentar:

  1. Haha! Förlååååt, men alltså bilderna när han välter med korgen...... *asgarv* ;-D

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!