torsdag 24 september 2015

Är det dax för mej att flytta?

I mars 2009 skrev jag mitt allra första blogginlägg här på den här bloggportalen! Varför det blev just Äppelblomman var för att jag älskar dessa vackra blommor som gör hela våren så vacker! Det är liksom då, när äppelblommorna blommor som vackrast på våren, som man kan vända på ett blad och se fram imot en underbar sommar!
Jag har varit toknöjd med min bloggportal i alla år och när jag började blogga så kunde allt och alla kommentera utan några som helst problem och jag hade allt som oftast 10 kommentarer per inlägg och då med väldigt mycket mindre läsare per dag...
Nu har jag typ NOLL kommentarer och jag får ofta höra att det är skitsvårt att kommentera, att ni blir utslänga från bloggen och att sidan hänger sig HELA jäkla tiden...
Många läser nog numera bloggen från sin telefon, vilket typ ingen gjorde för 6 år sedan.. Tiderna har förändrats! Och det verkar som om inte bloggportalen blogspot hänger med på den fronten?
Jag känner att jag nästan har mist läsare pga av detta.. Ja för jag vet ju själv hur fruktansvärt irriterande det är när man kommer in på en sida och man bara blir utslängd HELA tiden.. Till slut skiter man i det och slutar läsa bara för såna störiga saker...
Så nu sitter jag här i flyttningstankar! Ska jag våga flytta min blogg till en annan portal? Vågar jag det? Just sånt här är jag lite fjantig på..
Typ nästan hela mitt liv ligger uppe här på den här portalen, ja eller i alla fall de senaste 6 åren...
Men kanske går den att flytta med?
OM jag nu skulle flytta den, göra det så mycket enklare för er att kommentera utan att behöva logga in och sånt jobbig.. Lovar ni att följa med mej då? Lovar ni att kommentera som tokar då? *himlar lite med ögonen* BRA!!!;-)
Mitt allra första inlägg den 29 mars 2009 skrev jag om Douglas, som dagen innan hade fyllt 4 år! Läs HÄR om ni vill!;-)
Sen började jag bläddra lite i bloggen och JA jag har verkligen STORA delar av mitt liv här! Så jävla underbart!
Och som dessa bilder... Dessa texter om allt från himmel och jord..
Alfred som var en liten terrorist och som var överallt och ingenstans... Ha ha!
Eller som när jag visade er den allra första bilden på den lilla ärtan Fabian i v10 (9+0) Läs HÄR!
Underbara minnen som finns på en och samma bloggportal! Men visst borde man väl kunna flytta med sina alla tusentals inlägg? Eller ja, annars kanske man kan länka på sin nya blogg på någotvis till sin gamla?
JA! Jag är fruktansvärt oteknisk och det ska vara en superlätt bloggportal som jag ska jobba i! För JA jag lägger ner mycket tid här och detta är ju mitt älskade 4:e barn! Mitt lilla skötebarn!
Vågar jag flytta?;-)

14 kommentarer:

 1. Jag håller med dig om att blogspot verkar vara lite efter i utvecklingen, får också ofta kommentarer på fb och annat att det inte går att kommentera från mobilen. Och att blogga från mobilen är inte heller speciellt utvecklat...

  Men jag är också kluven till att flytta. Främst för att jag tror att jag inte kan göra det själv med risk för att bli av med 7 års inlägg... Ibland verkar det vara kul att "tillhöra" en portal, men samtidigt är det skönt att bara kunna bestämma allt själv utan några krav.

  Men när du har flyttat din blogg kan du ju berätta för mig hur man gör :-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra att det är fler som har samma problem!

   Ha ha! Lovar att berätta! Nu ska jag ut på jakt! Vilken portal är bäst?!;-)

   Kram K

   Radera
  2. Ehhhhhh RunningLife är bäst!? Snygg sida, enkel, inte en massa blogspotkrångel och så går det direkt att få support om det skulle vara något.

   Radera
  3. Hi hi, jag veeeeet!!!!!! ;-)

   Kram

   Radera
 2. Jaaa !! Jag följer dig vart som helst !! :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Läs här hon ska starta egen portal:http://www.fitterbittan.se/2015/09/kara-medmanniskor/ det kanske kan vara något och många vill ansluta sig. Vet att hon är duktig på det mesta som rör blogg.

  SvaraRadera
 4. Jag hänger med som läsare var än du flyttar Äppelblomman. ;)
  Jag vet att jag är usel som inte kommenterar. :( *ställer mig i det blå skåpet & skäms*
  Jag vet hur det är att inte ha läsare som kommenterar, men varför behandlar jag folk likadant?
  Jag önskar att jag hade ett svar. Jag läser din blogg oftast på mobilen, & bloglovin appen har blivit krångligare nu än innan.
  Den dagen jag köper en ny dator så ska jag kolla bloggar via den.
  Jag störtgillar dig & Äppelblomman. Jag har en blogg också, men jag har misshandlat den nu länge. Jag skriver inget i den nu, tror att jag skrev som senast i vintras. & då ville jag fortsätta & skriva men det är inte lätt & skriva på en telefon jämt.

  Kram & trevlig helg!
  Linduz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh va härligt att höra söta du!!!

   Kraaam

   Radera
 5. instämmer hänger med som läsare var än du än flyttar bara du meddelar

  SvaraRadera
 6. Ja byt!
  Tycker wordpress-profilerade bloggar är sååå mycket mer lättlästa och lättare att kommentera. Tveka inte! Vi läser där också, vet du väl. :-)

  Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!! Ja nu blir de nog byte!

   Kram och puss

   Radera

Tusen tack för din kommentar!