torsdag 11 juni 2015

Sommarloooooov!!

Har precis varit på Douglas och Alfreds skolavslutning! Nu har dom äntligen sommarlooooov!!
Att dom får vänta några veckor till innan det "riktiga" sommarlovet med sovmornar, sena kvällar, bad, sol och lata dagar! Ja de gör nog kidsen inget! De går ju på världens bästa fritids!
Fantastiskt duktiga och söta barn som sjöng den vackra sommarvisan efter den andra! Som vanligt trillade en tår ner för kinden när den blomstertid nu kommer skrålades ur allas halsar... 
Den där känslan som barnen har när de går på sommarlov! Åh jag kan fortfarande känna den inuti mej, nästa ta på den där härliga känslan som man hade då!!!
-vi lovar och svär... Japp idag stod Douglas upp och svor på att ta hand om de mindre barnen, att vara störst på skolan och att alltid ställa upp på sina kompisar, stor som liten! Till hösten kommer han och hans klass att vara störst på solan, wow vilken grej!!
När skolbarnen sjöng, sysslade de små kottarna med annat! Som att dra kvistar, hoppa och rulla ner för gräset! 
De är tur dom roar sig på olika sätt!;)
Mina fina skol-killar som nu lämnar förskoleklassen och tredjeklass! Vart har tiden tagit vägen? Tänk att jag har så stora barn, galet!;)
Fabian har ett år kvar innan det är dax för honom att gå i skolan.. Tänk, sen har jag inga barn på dagis.. Konstig känsla liksom...
Efter stora kramkalaset på alla fröknar, drog vi vidare till vårt underbara mysiga café här i byn, Tina och översten och fikade!
När vi kom hem stod det en flaska med jordgubbs bubbel och examenspengar från farmor! Lycka!!!
Att Alfred ser lite sur ut beror absolut inte på bubbel och pengar... Nej då.. Så klart hann de slåss lite med varandra de 7 stegen från bilen ut till gräsmattan... De har så väldigt svårt att sluta bråka med varandra och jag har redan skällt på dem 25 gånger idag... Att dom bara orkar?!?!?
Men men... Nu har jag tagit 70 nya friska andetag och nu ska jag sätta kidsen i bilen och dra till Värnamo!
Jag är ledig resten av dagen och så klart måste vi fira in detta sommarlov med något roligt för barnen!;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!