lördag 6 juni 2015

Du gamla du fria....

Grattis Sverige på din dag! Tack för att vi får bo här i trygga vackra Sverige!
Vi är på plats på smultronstället! Dagen började innan klockan 7 då de små huliganerna Grunditz var i fullt bråk och slogs så hårtussarna rykte.. Lövlie uppvaknande liksom... Dessa kids alltså, att dom bara orkar bråka H.E.L.A T.I.D.E.N....
Jag somnade dock om och blev väckt igen efter klockan 8 då frukosten var framdukad och det var bara att stätta sig och äta! Älskar sovmornar!
Ut och hissa flaggan! Är det någon gång som man bara MÅSTE hissa flaggan, så är det så klart idag! Hissa vår fina vackra Sverigeflagga som vi ska vara stolta över!
 När vi skulle hissa den skulle så klart grabbarna vara med! Ja, men sedan tjurade Dudde ihop och gick in och repet till flaggan hade gått av.. Bara för oss att kavla upp ärmarna, ta fram musklerna och bli lång!
Så skruvade vi ner den och fixade till problemet och så passade vi på att göra stången ren!
Alfred var först på plats och skulle hjälpa till med rengöringen, vilket tog fram Fabians hemskaste humör.. Jo han skrek, herregud han skrek som en liten gris bara för att han inte fick rengöra den.. Detta humör alltså, HJÄLP! Fattar inte vart han har fått det ifrån? Ja för jag har då mitt kvar!;-)
Måtte detta hjälpa-till-grej håller i sig när de blir stora.. Jag ska minsann påminna dem om si så där 5-10 år och jag ber dem hjälpa mej med både ditten och datten... Förmodligen kommer jag få svaret: -Men åh, gör det själv jag orkar inte;-)
Vaknade till mulet väder idag  och *tada* regn... Nämen åh så ovanligt...
Men det finns hopp, det är varmt ute och nu ser jag ett par solstrålar som letar sig fram mellan de tjocka molnen, så det kan nog ändå bli en fin dag trots allt!;-)
Ja för metrologerna har ju för bövelen lovat 25 grader och strålande sol.. Herregud, hur fel kan dom ha? Deras jobb kan ju inte vara svårt? Det är ju bara att gissa lite hej vilt... ;-)
Ja ja, nog pratat om vädret (igen!!) Nu ska jag försöka få tag på lite blommor som vi ska sätta i våra krukor på altanen! Planen för dagen var att åka och köpa detta, men så slog det mej. Det är ju för bövelen RÖD dag idag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!