onsdag 17 juni 2015

Det ordnar sig.. Nog...

Idag har vi varit på återbesök hos kiropraktorn för Alfred! Såg bättre ut, men fortfarande mycket stel på vänster sida! Så lite mer hamrande och så är det bara att vänta.. Vänta på ett eventuellt återfall av migränanfall, eller inte! Får han ett, ska vi ringa direkt! Det kommer nog ordna sig!
Idag var det inga som helst problem att gå in till den snälla kiropraktorn! Alfred hoppade glatt upp på britsen och lät han undersökas! Han till och med log stolt!;-)
Nu håller vi alla tummar och tår att skitmigränen försvinner från hans lilla huvud, för gott!
Direkt efter åkte vi ner till fotbollsplanen och tittade på Douglas när han spelade match! En regnig sådan.. Regnet stod på tvären och det var SVINKALLT, är det nyårsafton på fredag eller midsommarafton? Ja man kan ju undra??...
Men jag skrek mej varm, jäklar va dom spelade bra och det blev 3-3... Jo jag skriker en hel del på hans matcher, min familj skäms för mej och jo de gör nog resten av publiken också... Snart kommer Douglas tycka jag är så pinsam att jag inte ens kommer att få gå på matcher framöver...;-)
 Jag känner mej en gnutta stressad.. Stressad över att tvättstugan ser ut som skit... Alltså VEM vill vara inne och hålla på med tvätt när solen har strålat? Nej jag tänkte väl det.. Jo det är anledningen till att det ser ut som det gör just nu i tvättstugan.. Jag har tvättat förra veckan och i helgen, men inte tagit hand om skiten.. Ja ja, det står ju kvar till sen. Lovar att ingen tar ifrån mej de roliga jobbet...
 Jag har packat också... Ja i alla fall börjat... Packat massor, som vanligt. Men bättre för mycket kläder än för lite!! Japp det är mitt måtto!;-)
Vi åker ner till stugan imorgon och har bjussat med oss 3 kompispar över helgen! 8 stycken vuxna och 9 barn! De härliga gänget som vi alltid firar midsommar och nyår med! Men ja, vi hoppas på bra väder annars kan det nog bli en gnutta jobbigt att leva under samma tak. Ja alltså 9 stycken kids i samma åldrar, ja ni fattar!;-)
Jag har typ inte fixat något inför helgen.. Men det ordnar sig.. Nog... Jo jag har i alla fall köpt flera kilo nypotatis och lösgodis! Och beställt kött och sill, så en liten bit på väg är jag ju i planeringen.. Skulle något inte finnas imorgon när vi ska handla inför helgen, ja då är det väl som det är.. Det sura är bara att vi förmodligen INTE kommer att vara själva när vi kommer dit sent imorgon eftermiddag...  Men det ordnar sig .. Nog..
Efter en lång dag som började klockan 5 med en morgon PW, så har jag nu satt ner min rumpa för första gången idag... Jag måste försöka krypa ner i sängen, annars är risken ganska så stor att jag kommer somna stående i helgen när våra gäster kommer... Jag har snittat 5 timmar per natt dom sista nätterna och det är alldeles för lite.. Jag MÅSTE bli bättre på att somna på kvällarna, komma i säng och bara somna! 7 timmar är mitt mål per natt... Jag ska bara... Jo så känner jag just nu att jag säger när det är dags för mej att gå och lägga mej.. Jag kommer på så mycket andra saker att göra än just att sova...
Ja ja, det ordnar sig nog med det också... Sova får jag ju göra i helgen!;-)
Midsommarafton blir det i vilket fall som helst! Varken jag har lyckats sova mina 7 timmar, om det blir ösregn, jag stressar ihjäl mej, om jag handlat mängder med mat eller att allt är så perfekt! Allt löser sig, det vet jag och med de underbara sällskapet som vi ska ha i helgen, så ordnar sig allt till det bästa! Det vet jag!!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!