tisdag 16 juni 2015

Den sötaste lilla midsommarkillen!

Den här sötaste lilla midsommarkillen möte mej och Jonas idag på förskolan! En egengjord vacker krans hade han kring sitt huvud, gjort av papper och han var så kolosalt nöjd!
Han kom springandes imot oss och skrek: -Mammmmmma, paaappppaaa!! Med värsta lyckan i rösten!
 Idag var det midsommarfirande på Fabians förskola!
De hade fixat och grejat hela dagen med kransar och klätt majstången, sååå fin! Och JA, han var verkligen världens lyckligaste kille som tog oss i handen och visade den fina stången som de hade gjort, den lyckan alltså! Så glad att alla pedagoger gör detta för våra kids, att vi föräldrar får vara med och fira på förskolan, det betyder så mycket både för oss vuxna och barn!
 Sång och dans var det ja! Alla var med och dansade och sjöng, mormors lilla kråka... Vi kan spela fioliolej... Ja alla sånger som hör midsommar till!
 Självklart kom den obligatoriska raketen! Att den är verkligen så kul, både för stora och små!;-)
Fika i gröngräset på en filt! Kan de bli så mycket mysigare, nej faktiskt inte! Så enkelt och så härligt och alla är nöjda och glada för de nybakade bullarna och den nygjorda saften som jag gjort! Nej, ojsan då.. Nu ljög jag lite.. De var visst Hemköp som hade bakat bullarna.. .Varför krångla till det liksom? Finns det inte tid för att baka, ja men så bra då kan ju faktiskt affären göra det!;-)
Vädret var med oss också! Inte en endaste liten vattendroppe fick vi på oss, inte förens precis när vi gick till bilen och åkte hem! Ibland ska man ha tur! Är det midsommarvädret som är på ingång? Ja, för visst brukar det regna 99 av 100 gånger på självaste midsommarafton?

Igår höll Fabian på att skrämma ihjäl oss... Vi åt kvällsmat och han tuggade på en köttbit.. Tuggade och tuggade när han helt plötsligt fick i halsen.... Han hostade flera gånger, men de kom inte upp och han blev alldeles röd i ansiktet... Snabbt som gatan dunkade jag honom i ryggen 3 gånger och köttbiten hoppade upp... Men shit va rädd man blir, skräckslagen och man ser att på en bråkdels sekund så kan olyckan vara framme... Usch...

2 kommentarer:

  1. Fina bilder,ser riktigt mysigt ut vi hade väl något också midsommar firande när sonen var liten,men oftast man var man ju själv där med sonen.Kändes lite jobbigt när man såg alla andra familjer satt där och hade mysigt men som sagt det hade vi med även om vi var bara 2.Och raketen har vi som en tradition nu i skolan innan barnen får gå på sommarlov.Nu när de slutade 5.an så hade vi den igen =)..tur att ni ändå var nära när olyckan var framme för det går ju så fort otäckt när det händer..

    kramar <3

    SvaraRadera
  2. Mysigt med midsommarfirande.
    Tur att det gick bra med köttbiten, det händer fort.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!