torsdag 4 juni 2015

Klassfest i dagarna två!

Det märks att det nu börjar närma sig sommarlov med stormsteg! Ja kanske inte på vädret då, eller jo idag! Ja jag vet, folk börjar ledsna på att alla pratar om detta väder.. Man kan inte göra så mycket annat än att gilla läget med det, men va sjutton svinkallt blåst och regn i juni. Ja då får man faktiskt klaga!
Men på alla avslutningar hit och dit, ja märks det alltså att det snart är sommarlov! Fatta, om en ynka vecka har våra kids sommarlov! Vart har den här våren tagit vägen?
Igår hade vi klassfest för Douglas klass! Ett underbart gäng med härliga föräldrar! Dock blåste det storm, så JA jag hade vinterjackan på mej..:( 
Vi gick tipspromenad, grillade korv, umgicks stor som liten och hade en härlig kväll tillsammans!
Och frös...;)
Så efter maten stegade vi in i skolan och klassen dukade upp till fest för våra öron och ögon!!
Wow säger jag bara! Kidsen i klass 3 var suveränt duktiga! Olika små grupper som övat på både rapp, dans och sång! Så grymt duktiga! Vilka talanger våra barn har och va härligt att ALLA i klassen deltog!!
Ikväll var det dax för Alfreds klass att samlas! Men idag var vädergudarna med oss och bjöd på en betydligt skönare kväll!
Jag, Jonas, Veronica och Per har varit klassföräldrar detta året i förskoleklassen! Så vi hade fixat en enkel träff med 29 underbara kids och deras härliga föräldrar!
Grillen skulle på plast! Hur fraktar man dit den på bästa sätt? Man tar den på cykeln förstås!;) *haha*
Vi spelade brännboll, grillade korv och hade supermysigt!
Både Douglas Alfreds klasskompisar plus föräldrar är verkligen ett härligt gäng och jag är så tacksam att dom får gå i världens bästa skola!!!
Precis när vi skulle äta började Alfred klaga på huvudvärk...
Så från en minut till en annan blev han liggandes på en filt..
Ville varken äta eller dricka... Ännu ett migränanfall.. Stackars stackars liten... Han hade så ont att han knappt kunde titta, så jag körde hem honom och han somnade bums... Nu ikväll har han jämrat sig och gråtit och pang! En spya, sedan sa han att det lättade och han har sedan dess sovit helt lugnt! Förbaskade jäkla migrän.. Jag önskade jag kunde byta huvud med honom när han får sina anfall... Det gör verkligen ont i mammahjärtat när barnen har så där ont..
Vi tackade fröknarna för detta året! Vilket grymt jobb de gör med våra barn varje dag! Själv hade jag förmodligen inte stått ut en dag med 29 sjövilda 7-åringar... Fatta liksom, 29 olika viljor och trots! Jag beundrar verkligen deras jobb som de gör med våra kids varje dag! Så därför måste detta uppskattas och visas på bästa sätt och då med presenter!!!;)
Nu är jag helt slut i kroppen och ingen är mer glad än jag att det är fredag imorgon! Den här veckan har verkligen varit körig både på jobbet och hemma! Men som sagt, imorgon är det F.R.E.D.A.G och de skvallras om vackert väder i helgen! Vilken tur för oss att vi då ska tillbringa den den bästa platsen jag vet, smultronstället!!❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!