onsdag 24 juni 2015

Midsommarpresent!

 På midsommaraftons morgon vaknade jag redan innan klockan 07:30.. När man väl får sova, ja då kan man absolut inte det.. Typiskt...
Jag smet upp och gick på toa och när jag kröp ner i sängen igen låg det ett paket på min säng och en vaken Jonas låg där och tittade!
-Varsågod, en liten midsommarpresent! Kom det ur min käre makes mun!
PAKET! Fattar ni lyckan hos mej som älskar paket! JA den var stor oh jag slet snabbt upp det!;-)
 Och i paketet låg denna underbart vackra kofta från Odd Molly! Han kan min man och har den bästa smaken man kan önska sig!
 Ni vet, när man gått och spanat på en sån här läääänge, men är alldeles för snål för at köpa den till sig själv! Och så köper han den till mej!!! LYCKA!!
 Jag vet att jag kommer att bo denna! Den kan man liksom ha precis när som helst! På kalas, på fest, till vardags, hemma och ALLTID känna sig lika fin och uppklädd!
Ni vet, jag va ju lite sur på honom att jag inte fick någon morsdag present.. Ja väääldigt sur faktiskt! Man får INTE glöma sånt, så är det! Alla dagar man kan fira, ska man fira tycker jag! Så ja, jag har väl gett honom en och annan gliring för att jag inte fick något på mors dag... Men jag väntade gäääärna ett par veckor till och fick den finaste midsommarpresent man någonsin kan önska!!
JA, jag har verkligen världens snällaste man!!

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!