fredag 12 juni 2015

Apladalen!

Igår styrde vi bilen mot metropolen Värnamo och dagens utflyktsmål blev Apladalen!
Vädret kunde ju inte bli bättre och heller inte sällskapet! Jouline och hennes grabbar Willmer och Melker hängde med oss!
Full lek i lekparken! Men jag tror att solen och värmen knäckte dem rejält...
För bara efter en stunds lekande kom grabbarna krypandes till oss och var helt utslagna...
Dock var inte Alfred allt för dåsig av solen för att klättra! Helt plötsligt befann han sig högst uppe i nätet! Ser ni honom?;)
Alltså sååååå vackert det är där! Gud, de måste ju vara åldern som gör att jag börjar tycka att naturen är så vacker, eller?;)
Det finns lite djur att klappa och titta på oxå!
En del av killingarna var lite klumpigare än den andra och fastnade med sina huvuden så här... Tror dom inte riktigt fattar att dom växer så fort....
Sedan rasade både mammornas och sönernas blodsocker i botten... MAT!!! Så vi pinnade bort till cafét en bit bort!
Lite röda lite var stans... Herrejösses va solen tar... Är ju inte riktigt van sol ännu så solsmörja var ju inget jag hade tänkt på att ta med... Tur någon av oss 2 vuxna hade lite innanför pannbenet och hade solfaktor 30 i sin väska!;)'
Vi var liksom inte själva där... Typ hela Värnamo var där... Så väntan på maten blev väääääldigt länge och den där frågan: -När får vi mat? kom nog exakt tretusensjuttioen gånger från varje kids mun!;)
Mätta och belåtna drog vi hemåt och fortsatte njuta av vår lediga dag!
Min morgon startade tidigt idag! Eller ja, de var vanlig tid som jag brukar gå upp, men istället för morgon PW checkade jag in på jobbet vid 5:40! Japp för då kunde jag oxå sluta tidigare! Så redan innan kl 13 var jag och kidsen hemma och har njutit av detta fantastiska härliga sommarvädret!
Vattenkrig som så klart slutade i storbråk, tjurighet och tårar.. Storebröderna mot lillebror... Det är sannerligen inte lätt att vara minst, jag vet av erfarenhet;)
Själv tar jag mej en liten tupplur i solen! Jag suger verkligen åt mej av de underbara strålarna! 
Det måste oxå vara något med åldern... Ja att jag inte riktigt har ro att bara ligga ner helt platt och sola, så jag får liksom tvinga mej att försöka sova en stund för att myrorna i kroppen inte ska ta allt för mycket övertag... De liksom kryper i min kropp... Jag som annars förr om åren bara kunnat legat helt raklång i solen i 6 timmar utan att röra mej... Vad är nu detta? Börjar jag bli gammal?;)

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!