måndag 8 juni 2015

Att gå till kiropraktorn när man är 7 år gammal!

Så kom den här dagen som jag, Jonas och framförallt Alfred fasat för..
Vi såg så klart fram imot besöket (jag och Jonas) hos kiropraktorn, detta kan kanske få Alfreds onda och dumma migrän att försvinna från hans lilla huvud, eller iallafall lindras lite! Men Alfred har verkligen fasat för detta besök... (Vi för att vi vet hur arg, ledsen och förbannad han kan bli på såna där ställen)
Det började så där... Han tvärvägrade och sprang ut genom dörren så fort vi kom in genom den stora dörren för att väntade in kiropraktorn Mikael!
Efter mycket mut (vi lovade honom att springa över till Hemköp och han skulle få köpa vad han ville när besöket var klart om han skötte sig) fick honom att iallafall komma in igen..
Sedan var det dax... Vi blev uppropade och det var våran tur...
Vi bar in en skrikande, hysterisk, gråtande Alfred som kämpade för sitt liv för att slippa gå in där...
Han tog tag i dörrkarmen så att vi fick lirka lös hans små fingrar...
Fy fasen va jobbigt det är när ens barn blir så där hysteriskt ledsna. Men vi gör ju faktiskt bara detta för hans egna skull, för att han ska må bra! Kanske inte alls lätt att förstå sånt när man är 7 år...?
Vi satte oss på britsen, han i mitt knä och vägrade titta upp... Så in i baljan envis..
Mikael började prata lugnt och försiktigt och visade ett skelett på hur han såg ut inuti!
Där släppte det. Vips blev genast besöket jätteintressant!
Sedan tilläts han att både bli klämd och känd på sin lilla rygg och nacke!
Den 7:e kotan på vänster sida och den 2:a kotan på höger sida var försjutna! Han knackade lite med sin lilla "hammare" och klämde precis där Alfred hade ont!
Återbesök nästa onsdag och Alfred  skuttade ut därifrån glad och nöjd! Inte alls så farligt ju! Nä precis... Tänk om han hade förståt det från början så hade vi sluppit bråkat om detta besök i flera dagar...
Kiropraktorn kan så klart inte garantera att migränen kan/ska gå över/bort...Men vi håller tummar och tår att detta hjälpte eller iallafall lindrar det en smula! 
Vår kiropraktor här i byn är verkligen suveränt duktig! Ett proffs skulle jag säga!!!
Och vad valde Alfred på Hemköp då? Han stod länge bland filmhyllan, valde mellan snordyra tidningar fyllda med skit... 
Men valde 3 stycken kinderägg för 27 kr!;)
Om han åt upp dessa? Inte då.. Dom ställde han in direkt i skafferiet när han kom hem! Så klart skulle dessa sparas till ett senare tillfälle!;) Just där är han verkligen inte lik någon i familjen... Vi andra smockar i oss direkt och spara inget.. Men Alfred han sparar både godis och pengar! Familjens egen ekonom/snåljåp! *hehe*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!