söndag 28 juni 2015

Schlagerdrottningens möhippa!!

Jag ljög i fredags kväll att det skulle bli en lugn helg för min del! Det skulle bli den raka motsatsen, de skulle bli FEST för hela slanten!!
Klockan 7:45 slöt ett härligt tjejgäng upp utanför den blivande bruden Emmas hem i Värnamo! Emma som ska stå brud om bara 2 veckor och som har varit såååå nyfiken på NÄR hennes hippa skulle bli att hon tydligen frågat allt och alla när den skulle bli av! Till och med mutat med betalning bara hon fick reda på NÄR den stora dagen skulle bli! Hon har rakat benen och hållt sig fräsch! Hon är bara såååå jäkla rolig!!;-)
 Klockan 8 bankade vi på varje fönster på deras hus, plingade i dörren och skrek! En nyvaken Emma öppnade dörren och tog imot oss tjejer med det STÖRSTA leendet!
För en gångs skull sov hela familjen, vilket inte händer så ofta i deras familj, dom brukar typ vara uppe klockan 5 på mornarna, men typiskt just igår sov ALLA och så även barnen!,-)
 Temat för hippan var så klart schlager som den sanna schlagerdrottning hon är! Hon har Linda Bengtzin som sin stora favorit, men tyvärr var Linda upptagen just igår för att komma på besök;-)
Bubbel och jordgubbar intogs och sedan satte vi oss i bilen och landade i Växjö där ännu ett tjejgäng slöt upp och gjorde oss sällskap!
Vi käkade supergod frulle och Emma öppnade personliga presenter som var och en hade tagit med sig och hon fick gissa från vem dessa paket var!
 Emma bjöd verkligen på sig själv hela dagen lååång! Dansade och sjöng, precis som den galna schlagerdrottning hon är!,-)
 Vi tog oss till Telleborghallen och körde 3-kamp! Fantastiskt roligt med allt från sumofotboll, segwayrace till hinderbana!
Dessa dräkter var så snuskigt varma och luktade inte direkt hallon. Vi svettades som små grisar och kämpade järnet!
 Den här hinderbanan ser inte alls så jobbig ut när man bara står och tittar på den.. Men fy rackarns va den var jobbig.. Vi slet som djur och jag och en till tjej fick givetvis springa den 2 gånger istället för en som de andra och JA det känns i kroppen idag! HELA kroppen gör ont, men fy sjutton va roligt det var!
 Hela gänget samlat!! Så jäkla kul att få träffa de människor som man bara har hört namnen på men aldrig träffat i verkligheten! Vissa av dessa tjejer sa det bara klick med och det kändes som om vi känt varandra hela livet!
 Jag och tant Sara hamnade i det förlorande laget trots att vi kämpade som små grisar... Jag var arg, men tant Sara var ännu surare och fick lov att gå på den vääääldigt söta killen som hade hand om allt och protestera! (Ni som inte fattar det hel, alltså hon är ironisk på bilden och är inte alls så sur som hon ser ut... Och tant Sara! Japp det är namnet hon går under här hemma;-))
 Svettiga och illalakutande brummade vi in till stan och käkade på ett fantastiskt matställe som serverade så god mat så jag nästan dog och kom till himlen! Stället hette Izakaya Moshi och det kommer jag med all säkerhet att snart besöka igen!!
 Jag vet inte riktigt vad den blivande bruden pratar om? Men med ganska stor sannolikhet så är det väääldigt förvånande och jösses va vi skrattade åt denna bild hela kvällen!;-)
 Tant Sara hade fixat med fika och kaffe och det intogs på Öjaby herrgård!
 Där vi också besökte deras relaxavdelning för bubbel, dricka bubbel och dusch!
 Sedan rök den lilla röda på och festen kunde börja!!
Karin, Emmas syster öppnade upp sina dörrar för oss i sin bostad där vi festade loss, sjöng, flamsade, åt mat, drack ännu mer bubbel och skrattade ännu mer!
 Är det schlagertema så är det och alla tjejer sjöng gärna, mycket och högt! Fy fasiken vilka bra röster man har när man druckit lite! Alltså precis ALLA tjejer hade garanterat kunnat ställa upp i schlager och tagit hem hela skiten!;-)
 Som sagt, vilken röst man få när man tagit ett par glas! Helt otroligt va vackert! Dessutom så tycker ju alla andra det också! Ingen sjunger falskt och alla kan textrena glasklart! *skrattar så jag kissar ner mej*
 Klockan 00:30 var det dags för en del av tjejgänget att bege sig ut till krogen! Men då tackade vi Skillingarydtjejer för oss och åkte hem den en timmes långa vägen hem mitt i natten!
Innan klockan 2 var jag hemma i min säng igen och hade tydligen somnat mitt i en mening enligt Jonas!
18 timmars festande tar på krafterna, men fy sjutton va roligt vi hade!!
 Innan vi tog oss ut genom stan skrattade vi så mycket så vi höll på att dö.. Vi hade den bästa chauffören, men med ett lokalsinne värre än mitt och då snackar vi katastrof-lokalsinne;-)

Tuuuuuusen tack för en toppendag /kväll/natt ALLA tjejer och tuuusen tack härliga Emma för att du är du och att du är så jävla skön!!
Vi syns om 2 veckor när vår härliga vänner ska bli man och fru Clewåker!!!!
#emmaochmarcus11juli2015

Om jag är dålig idag? Inte ett skit faktiskt!! Så sjukt underbart, men jag är trött som ett gammalt troll och med ett humör värre än Fabian...;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!