torsdag 25 juni 2015

En vit trapp!

Förra veckan började Jonas måla om trappan på altanen! Den hade ju helt vanlig träfärg på sig och var en aning sliten...
Den passade inte alls in när vi la in mattan på golvet och att ge sig på att klä in den.. Nä, vi riskerade inga psykbryt...;-)
Så vi målade den istället! Ja alltså inte vi, utan i detta fall Jonas;-)
Det blev verkligen sååå mycket bättre och trots att den är vit och mattan är grå, så blev det en snygg förändring!
Trappan liksom lyser upp hela altanen nu och när den väl blir lite nött, ja det kommer nog inte spela så stor roll, de blir nog bara charmigt tror jag!
 *Tada* Så här snygg blev den! Tänk va lite vit färg kan göra!!
Nu vill jag sätta tänderna i de andra som ska målas om och fixas på altanen, så som att måla alternativ lasera bordet, måla runt fönster och eventuellt sätta liggande panel på väggarna!
Vi bor typ här ute nu! Sitter här både på morgonen och kvällen och det är sååå mysigt, trots att det är svinkallt ute.. Tack gode gud för värmefläkt! Synd dock att man ska behöva använda det i slutet av juni.. *morr*
Och så här såg den ut innan.... Mycket ful och VÄLDIGT sliten... Typ på ett ungefär så som jag känner mej nu, sliten så in i norden.. Kroppen börjar nog räkna ner till semester nu.. Den vill ha sovmornar och lata dagar!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!