söndag 7 juni 2015

Pepes Bodega!

Igår bestämde vi att kvällsmaten skulle intagas ute, på restaurang! Har man varit så duktig som oss och fixat och grejat hela dagen lång, ja då ska man så klart belönas för det!;-)
Vi visste inte riktigt vart vi skulle utan började bara åka och hamnade till slut i vackra Båstad!
 Vi bestämde oss ganska snabbt för att kvällens mat skulle få ätas på Pepes Bodega! Det händer liksom inte allt för ofta att vi är ute och äter med ligan.. Kanske har det sina skäl... Mmm, det bor ju ett par miljoner maskar i kidsens kroppar och då riskerar man inte som varken föräldrar eller barn att gå ut och äta... Ingen får ro till detta och det blir inte alls kul i slutändan..
Men Pepes är verkligen suveränt! Där behöver man inte sitta helt stilla som små ljus, utan det är helt tillåtet att gå runt och hoppa lite om man nu skulle känna för det!;-)
 Förrätt! Vitlöksbröd så klart!;-) Jag som annars inte brukar äta mjukt ljust bröd, kan säga att detta smakade himelskt bra för smaklökarna...
 Även gamla kläder! Ha ha, japp för det är så denna smarriga pizza heter! Kvällsmaten gjorde verkligen succé hos både stor och liten!
 Så klart måste man också få glass till efterätt!
 Det blev en fantastisk vacker kväll, så vi strosade runt lite vid hamnen!
Kvällssol och havet! Det kan tamejtusan inte bli vackrare!
De vackra gamla kallbadhuset får vi nog se till att besöka i sommar! Ja alltså då bara jag och Jonas! Sitta där en hel dag! Gud, det måste ju vara som balsam för själen!
Som sagt, man kan inte se sig mätt på den vackra solnedgången som sakta går ner i horisonten!
Hade kunnat suttit där hur länge som helst.. Men har man 4 grabbar med sig som liksom inte riktigt ser tjusningen med detta som jag gör och dessutom bara MÅSTE bajsa NUUUUUU! Ja då får man så snällt börja gå tillbaka till bilen! Ja alltså alla 4 blev så klart inte bajsnödiga, utan bara Alfred och Fabian.. Är det inkomster, ja då är det också utgifter!;-) *fniss*
Mina 4 älskade hjärtan!! De hann i alla fall stå stilla en sekund för att blicka ut mot de mäktiga havet!
 Jo, jag tror nog att Alfred börjar se tjusningen med havet... Han njuter gärna lite.. Konstnärssjäl som han är!
 Att hitta en väääääldigt STOR gunga där mitt på väg till toaletten! Det fick till och med Douglas att vilja gunga!;-)
 När dom andra var på toa njöt jag ännu ett slag av den fantastiska utsikten! Ögongodis när det är som bäst! En vacker sommarkväll, gud nu vill jag verkligen ha fler såna!
 På väg hem tog vi en liten glidartur och hamnade på ett utsiktställe! En fantastiskt utsikt över Båstad och vi kunde se ända hem till Mellby!
 När klockan närmade sig 21:30 gled vi sakta hemåt, både trötta, mätta och nöjda! Vi hann knappt innanför dörren förens hela familjen somnade gott!
Nu är vi hemma igen i Skillingaryd... Imorgon är det åter måndag! Det bara 4 veckor kvar till semestern! Wow liksom, 4 ynka veckor kvar att jobba, sen förtjänar vi en härlig semester! Lövlie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!