måndag 8 juni 2015

Jag älskar blocket!

 För ett par veckor sedan satt jag och surfade runt på blocket efter ett par nya soffor till stugan! Dom vi hade, hade liksom gjort sitt om man säger så...
Med över 30 år på nacken och som vi suttit i såååå mycket och som har klarat sig igenom 5 små busfrön som både gjort ditten och datten i dessa soffor, ja då var det verkligen dags för dem att gå till en sista vila...
 Hittade dessa snygga soffor i Laholm, ett stenkasst från Mallby för ynka 1900 kr! Så Jonas fick så snällt ta med sin bror dit då och hämta dem!
De passade verkligen superbra in! Smälte liksom in så snyggt i den andra inredningen!
 Och sköna var dom också! Har både luggit, suttit och sovit i dem i helgen!;-)
Och NEJ, skivan är fortfarande inte fixad där vid skänken.... Kanske får jag fixa det själv så att det blir gjort? Stör mej så fruktansvärt mycket på att den fattas...;-)
Så här såg det ut innan med de röda sofforna! Inte alls fula så sätt, men som sagt. De hade verkligen gjort sitt och var mer än väl använda!
Den lilla soffan r redan slängd, men den stora (3:an) har vi kvar men som ska slängas... Tyckte så klart att det var lite synd och tänkte att man kanske kunde göra något roligt med den och ta ut den på den inglasade altanen? Jonas tycket min idé inte alls va så rolig.. Kanske för att han vet hurdan mitt humör blir när jag umgås med min kära symaskin;-)
Ja ja, vi får väl se hur det blir med det?
I alla fall älskar jag blocket! Perfekt att köpa bättre begagnade saker där till superpriser!!
Köper ni saker på blocket? Trader? Köp, byt, sälj på facebook?

1 kommentar:

  1. Mycket snyggare ned de nya!! Jag för en del köpcentrum sälj på blocket men tycker ofta att man stöter på så många puckon!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!