tisdag 9 juni 2015

Det här är ju fantastiskt!

Klockan är 22:10 och det är fortfarande ljust ute!
Det är ljust när man vaknar och det är ljust när man går och lägger sig!
Det är ju fantastiskt!
Inte konstigt att man går in i en slags dvala på vintern, är konstant trött, vill/orkar inte göra någonting... Då när de är mörkt när man stiger upp och det är mörkt när man kommer från jobbet... Typ ljust ett par timmar max per dag..
Att vi ens orkar med den tiden på året är ju ett under faktiskt... Ja de kan jag liksom inte ens fatta nu idag, den 9 juni när de fortfarande är ljust ute och man knappt vill gå in! Man blir fylld med så mycket energi! Solen och ljuset gör verkligen under för denna själ!
Jag får så mycket gjort när jag kommer hem på dagarna! Fixar här och där!
Jag gick imorse en PW runda och mötte en fantastisk morgon med sol och så gick vi en svettig PW runda nu ikväll oxå och såg solen försvinna i horisonten! Underbart!
Energin sprutar just nu ur mina öron och så klart tar jag till vara på den till max!;)
Den här tiden på året är verkligen fantastisk, det gäller att vi tar vara på den! Speciellt nu när solen äntligen börjar komma mer och mer och värmen tinar upp våra frusna kroppar!
Sverige är verkligen fantastistiskt med sina olika årstider! Men ibland undrar man faktiskt om man kanske ändå bor på fel ställe på jorden?;)

2 kommentarer:

  1. I måndags slutade jag jobbet kl 22 och när jag kom ut och det var ljust blev jag sååååå jäkla glad! Tänk vad lite ljus kan göra! Jag har oxå fått världens energi !

    SvaraRadera
  2. Jag tror absolut att jag föddes i fel land....! Höst och vinter är galet jobbigt tycker jag.Mer värme åt folket! :) Anna

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!