tisdag 30 juni 2015

Mission completded, 21,1 mil!

Sitter här med jordens största flin på mina läppar! Ikväll har jag klarat mitt mål för juni! Ett mål som var att klara 20 mil i mina joggingdojjor!
Det har varit sena kvällar, tidiga mornar och en del dubbelträningar! Alltså, jag har hunnit med och tränat 2 gånger på en och samma dag!
Jag är så glad att jag slog den där latmasken på käften, att jag masade mej ut dom där regniga, kalla och trista mornarna... Att jag istället för att sätta ner röva i soffan så där skönt på kvällen, ställde mej och trampade mej dyngsur i svett på Mr dick!
Jag klarade det, jag klarade det, jag klarade det! Jag till och med klarade 21,1 mil!
Jag mår så bra av att röra på mej och jag känner till och med att det där gigantiska traktordäcket som visst råkade hamna runt min midja i vintras, sakta men säkert börjar bli till ett vanligt bildäck istället! Så galet skönt!
Jag mår verkligen såååå bra av att träna, att jag inte fattar det när jag får mina down perioder och vägrar röra på mej... Jag är så mycket piggare, gladare (dock inte nu.. Humöret är fortfarande uruselt, men de blir väl bättre sen hoppas jag;-)) och har äntligen fått den där energin tillbaka!!
Så klart har jag nya fräscha mål för juli månad och det är att försöka röra på mej varje dag på semestern! Så klart vill jag uppnå 20 mil även i juli, gör jag det blir jag svinglad! Ni vet, på semestern kan det ibland vara svårt att få till de där träningsstunderna...
Jag är nog en av de envisaste och tjurskalligaste människor i världen.. Har jag bestämt mej, ja då har jag också det och då blir det så mycket ALLT! Japp, så jobbar jag... Allt eller inget och det ska jag nu försöka jobba bort, ja alltså det där inget... Mer träning åt folket! Och återigen, kan jag så kan du!!!
Hoppbilderna ja... Vad gör man inte för att få till lite hoppiga och fräcka träningsbilder... Dock lovar jag att det inte var lika fräscht i mina brallor efter dom där hoppen på studsmattan... Allt jag har att säga är: Hej kiss och då snackar vi inte en liten kiss-skvätt i trosan. Nej det rann ner för mina ben... Fy fan, det är sannerligen INTE lätt att vara tjej, fött 3 STORA barn, spruckit från Haparanda till Ystad och försöka göra sig frän och hoppa studsmatta... *suck*
Jag har sprungit 0 kilometer vilket stressar mej något otroligt mycket med tanke på att vi ska springa midnattsloppet i Malmö i början av september.. Men jag tänker att jag har hela sommaren på mej att jobba upp mina löparsteg och kondition! Ja alltså jag har nog ok kondis, ja för jag går ganska så fort.. Brukar ligga och nosa på 8.00-8.10 tempo när jag går själv med dunkande musik i mina öron!
Ha ha, ikväll var tanken att jag bara skulle gå av mej lite. Gå av mej lite frustation och få luft efter att ha jobbat 12 timmar... Så precis innan jag gick frågade Jonas om jag nått mina 20 mil ännu? Japp, men jag ska bara gå en liten kort sväng och lufta mej!, svarade jag! Gå 7 kilometer då, så får du ihop 21 mil istället! Och jag är ju inte den som är den, utan gick 7.5 kilometer!;-) Älskar när man kan peppa varandra!
Och JA, så klart skriver jag om mina mål och att jag uppnått dessa för att jag måste skryta, för att jag känner mej så jävla duktig! Men också för att peppa er och andra! För att jag vet att vill man något, ja då klarar man också det! Bara att koppla på det berömda pannbenet som jag vet att ALLA har där någonstans varken man tror det eller ej och så är det bara att kööööra!!
Junis månad i mina fruktansvärt slitna joggingdojor blev: (NEJ, har ännu inte köpt ny, men det är verkligen prio ett nuuuuuu!!!)
PWs: 12.9 mil
Mr Dick (Crosstrainer): 7.9 mil

Kanske räknas inte Mr Dick in som träning i joggingdojjor och som steg och mil! Men för mej gör de det! Det ger verkligen sååå sjukt bra träning för HELA kroppen och jag kan verkligen rekommendera ALLA att köpa en Mr Dick till alla hushåll! Den ger både styrka och kondition!

6 kommentarer:

 1. Wooohoww!!! Grymma du! :-)

  Fast förklara gärna... Jag fattar inte tempot. 5,44 min/km om du inte har sprungit? Hur räknar den då?
  *funderar*

  Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack snälla du!!!

   Jo tempot blir ju högre i och med det att CTn ger högre tempo! Så enkelt var det!;-)

   Kraaam

   Radera
 2. bra jobbat! du är grymt duktig! Malin

  SvaraRadera
 3. Grymt bra jobbat, beställ skor på Startfitness.uk nu och börja springa!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Du är min förebild!!

   Ja jag måste bara prova ut ett par!;-)

   Kraaaam

   Radera

Tusen tack för din kommentar!