lördag 1 november 2014

Bus eller godis eller helt enkelt inget av dem?!

Igår gick grabbarna all in på detta med bus eller godis! Halloween it is! Grabbarna älskar att klä ut sig och jag likaså;-)!
Otto en kompis hängde på och så gick dom ut och satte skräck i grannarna!
Det finns ju så klart delade meningar i detta med halloween, men lite roligt måsten man ju få ha! Att det inträffar vid allhelgona, ja det är ju som det är. Men för det så glömmer vi ju inte att hedra de som inte finns hos oss längre, dom ska vi hälsa på och tänka på ikväll! (Ja dom tänker vi ju så klart på annars också!!)
Bus eller godis eller inget av dem? Vi kör på både och!
Ju läskigare,ju mer blod och slams, desto bättre! Grabbarna fick själv välja hur dom skulle se ut och jag sminkade dem efter det!
Lovar, de var HELNÖJDA och såg riktigt läskiga ut!;-)
Godis de fick dom minsann. De kommer att ha godis så att det räcker till jul!;-)
Jag skrämde skiten ur de barn som kom och plingade på här och som skulle skrika: Bus eller godis? Jag öppnade dörren med ett ryck när dom plingade på och skrek allt jag kunde! Deras miner, de hoppade högt och jag skrattade rått! Gud va roligt!
Fabian hade minsann berättat på förskolan att vi skulle ha halloweenparty hemma hos oss! Jo vi hade bjudit hit lite vänner på kvällsmat och kidsen skulle spöka!
Så givetvis fick ju jag och Jonas lov att klä ut oss liiite grann! Så lite som behövs, men galet snygga blev vi;-)!
En stor eloge till Jonas som bar diademet hela kvällen, så söt som socker! *fniss*
Vi åt och drack gott med våra härliga vänner! Pratade, pratade och åter pratade! Gud va tacksam jag är som har såna underbara människors i vårat liv!
Smågrabbarna somnade gott redan klockan 20:30, nyduschade och nyspökade!
Själv kröp vi ner i sängen klockan 23 och har fått si så där 9 underbara timmars sömn! Precis vad vi behövde! Fast ska jag vara ärlig, så hade jag lugnt kunnat sova minst 3 timmar till! Ligger efter så sjukt mycket på sömnkontot efter alldeles för få timmar på veckorna...

3 kommentarer:

  1. Hehe! Jag tänkte: "Redan 20.30...?" ;-)
    Kram M

    SvaraRadera
  2. Läskiga spöken du fick till ;-) Självklart ville mina flickor också spöka runt när de var små, men inte längre.... och jag firar inte halloween alls längre, har inte riktigt funnit tjusningen i den högtiden. Men man gör ju som man vill, eller hur?! Och självklart ger jag godis till spökena som ringer på dörren ändå.
    Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!