torsdag 27 november 2014

En underbar tid att se fram imot!

Jag älskar advent! Jag tycker att det nästan är bättre än själva julen, ja nästan i alla fall;-) En underbar tid att se fram imot och som håller i sig länge! Ja att ha framme stackar och stjärnor, ja det kan man väll ha framme till i februari!?Ja påminn mej gärna när jag efter nyår börjar mumla att jag vill ha in lite vårigare och fräscha grejer;-)
Årets adventsljusstake blev enkel! Ljus och siffror köpta på rusta och så lite mossa på det! Kan nog hända att jag pimpar den lite mera senare, när jag får lite mer inspiration och tid!
Jag älskar verkligen hyacinter! Dom är så vackra och dofta ljuvligt när dom väl blommar!
Skenet från alla stakar och ljus får mej att må så mycket bättre! Konstigt att det krävs så lite för att man ska må bra! Kanske tur det!
Vi behöver ju egentligen ännu lite mera ljus, men ändå släcker vi ner mer nu, lite mer dämpad belysning. Men så vackert!
Jag gillar vårt kök, det har liksom blivit hemmets hjärta på någotvis! Ja visst får man säga att man tycker man har mysigt, jag skiter faktiskt i jantelagen!;-)
Julgardiner då? Nja jag vet inte riktigt... Tycker det är så fint hos andra, men inte hos mej själv...
Alla bilder hade blivit sååååå mycket finare om jag hade haft en riktig kamera! Så snääääälla tomtefar, om du läser min blogg så vet du att en ny kamera står HÖGT upp på min önskelista!;-)
Ja man vet ju aldrig, han kanske läser den där han sitter i sin gungstol äter sig tjock och fet och tittar på sina nissar som jobbar så svetten lackar!;-)
Våran underbara dalahästlampa har varit trasig i si så där 1 år... *harkel* "någon" råkade visst ta sönder den när "någon var i trappan och hängde och slängde... "Någon" är varken jag, Jonas, Douglas eller Fabian... Ja undrar vem "någon" kan vara? Han har förmodligen också varit en apa i sitt förra liv...;-)
Ja alltså det var "bara" lamporna som gått sönder, alla 20 lamporna. Men nu är dom bytta och nu lyser den åter så fint i vår hall!

Nu ska jag krypa ner i en nybäddad säng! Shit jag tror banne mej jag känner mej en gnutta mer prositiv igen! Måtte detta hålla i sig!!!
Imorgon är det FREDAG! Jiiiihaaa!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!