torsdag 6 november 2014

Idag har jag samlat vuxenpoäng!

Idag har jag skrapat ihop en massa vuxen poäng!
Efter jobbet var det utvecklingssamtal för Alfred! Han klarar skolan med bravur! Inga konstigheter där inte och utvecklingen går framåt i full fräs... Han är en nyfiken liten kille som gärna vill lära sig massor, har massor av vänner och älskar skolan!
När vi skulle gå pratade vi snabbt med fritidspesonalen och han är en flitig liten myra där, som älskar att sitta och pyssla och kommer gärna med nya roliga ideér! Jag hoppas att han verkligen kommer att leva ut sin konstnärliga själ resten av livet och gör något bra av det!
Jag känner mej alltid så vuxen när jag är på föräldramöten, jo jag vet... Jag är 34 år gammal, så jag är ju vuxen, men ändå, den känslan liksom....;-)
Vi hade även en bokad tid på banken idag! Vi var för en gångs skull i god tid och ramlade in på banken redan klockan 17:15, fast vi skulle vara där klockan 17:30! Pustade ut och kände oss nöjda att vara på plats i tid för en gångs skull! Öh, liiiite pinsamt blev det när bankmannen hämtade upp oss och vi lite skämtsamt sa att vi var i tid! -Jaså, men ni kom visst ändå 45 minuter försent, för ni skulle varit här klockan 16:30, fick vi till svar! Jo-då-så-att-e... Nä jag säger inget mer, jo jag skyller på Jonas;-) Herreguuud så pinsamt!
Vi ska lägga om lånen, ja bara där liksom. Shit va vuxna vi är! Nej inte att ha lån, det är väl kanske inget vidare roligt Men väldigt vuxet!
Ännu mer vuxen blir man ju när man börjar prata pensionspar hit och dit... Jösses, vem vill tänka på pension när man är 34 år ung? Jo det ville minsann bankmannen göra! SPARA, SPARA, SPARA!!!!
Nu är det så här att jag skramlat ihop vuxenpoäng sedan jag var 19 år gammal! Japp för det var då jag började penisonspara! Ja det är sant! Men nu tycker dom på banken att jag ska spara till min pension ännu mera, ja helst si så där halva lönen.. Men nej så vuxen tänker jag inte bli.. Jag vill ju leva här och nu också... Nä okej då, inte halva lönen, men nästan faktiskt...
Jag är inte något vidare bra på att spara pengar, men jag försöker.. Önskade att jag vore väldigt mycket mer spara än slösa... Jo för slösa är jag grym på.... En dum merit här i livet.. *harkel*
Den dagen jag kommer att gå i pension så kommer jag förmodligen inte få en gnutta pension från staten, så tja då kan jag ju tryckt luta mej bakåt och tänka på att jag var så duktig som ung och sparat mina pengar då och njuta av livet glada dagar!;-) Åh gud så vuxet det låter!
Det här med att sitta och prata pengar och sparande hit och dit och så lite lån på det.. Alltså det är väl kanske inte riktigt min melodi. Nä inte siffror... Så där satt jag och pillade bort mitt nagelack istället och förlitade mej på bankmanne och Jonas ord. Nä inte alls så vuxet, men jag lyssnade iallafall...
Torsdag kväll och här ligger jag uppflygen i soffan med en filt på mej! Egentligen skulle jag ha torsdagstädat, men nä jag sket faktiskt i det idag! Inte alls likt mej, men nä den där städningen finns ju kvar till en annan dag och jag lyssnade på min kropp för en gång skull som sa till mej att ta det lilla lugna!
Inatt ska jag drömma att jag blir miljonär! Japp för jag har hört att en dröm kan bli en sanndröm och slå in!;-) Ja drömma bör man och plötsligt händer det sägs det ju! Så inatt drömmer jag att jag badar i pengar och att jag kommer bli miljonär om och om igen! Tänk så mycket lättare allt skulle bli! JO, kom nu inte och säg att man inte blir lyckligare av pengar, för det blir man. Punkt och slut!;-)

2 kommentarer:

  1. Skönt när det går bra för kidsen i skolan!
    Bankmöten är inte min grej, är varken kunnig eller intresserad så jag får bara lita på de som kan och hoppas att de inte lurar mig...
    Ha en go fredag fina du //Kram J

    SvaraRadera
  2. Haha jag känner mig malplacerad på föräldramöten och sånt, de andra är ju vuxna men inte jag??? På barnens dop när vi skulle gå in i kyrkan fick jag en skrattattack för allt kändes så vuxet! Kände mig snarare som en konfirmand. ;)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!