söndag 9 november 2014

Jag valde rätt pappa till mina barn!!

Idag är det alla pappors dag! Ett kommersiellt jippo som nog många tycker och att det bara är handlarna som tagit fram detta för att tjäna pengar! Jag skiter faktiskt i vilket, jag älskar när det finns såna här dagar som firar oss föräldrar lite extra mycket!
Jonas, barnens pappa, min man, våran stora kärlek! Han som håller ihop den här familjen i vått och torrt, i ur och skur! Det finns ingen bättre pappa och jag är så glad och tacksam att jag den där tidiga ljumna majnatten 2001 hånglade upp honom mot en vägg och frågade om han skulle följa med hem;-)
Jag valde RÄTT pappa till mina barn. Han är den som ALLTID ställer upp för våra barn, puschar dem framåt och får deras skinn på näsan att växa sig starka som betong!
Han som alltid finns vid deras sida och tycker att inget är något problem! Det är han som sitter ner när mattetal ska räknas ut och får barnen att tycka det är kul, att inte se problemet med det hela!
Det är han som de har respekt för, den där självklara respekten som man ska ha för sina föräldrar!
Så kärleksfull, så älskad!
Idag kan vi tyvärr inte fira honom eftersom att han är i Prag hela långa helgen och kommer inte hem förrens inatt... Men jag tror mej veta att det ligger en hel drös med paket och väntar på honom här hemma tills imorgon!
Har man VÄRLDENS bästa pappa, ja då ska man också så klart fira honom!
Grattis också till min pappa och grattis till alla er andra pappor ute i världen! Ni gör ett bra jobb! Utan er hade vi inte suttit här!;-)
GRATTIS PÅ FARS DAG!!!
Älskade familj!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!