söndag 9 november 2014

Ängeln Lisa!

Jag smälte så fort jag fick syn på denna lilla ängel på Jul-Ljus igår! Den satt på sin hylla och liksom viskade -Ta med mej hem, jag vill bo hos er!
Jag var inte särskilt svårövertalig och stoppade ner den lilla sötingen i min korg! Jag hittade även en underbar glaskupa som den lilla ängen fick bo i!
Det var verkligen kärlek vid första ögonkast och den utsrålar så mycket värme och kärlek där den sitter och ger en lite puss med rumpan bar!
När vi satt och åt ikväll pratade vi om den lilla ängeln, att den liksom passade så bra in hos oss och att den absolut borde få ett namn! -Vad ska han heta då ,frågade jag? -Vadå han sa barnen i kör, det är en hon! Så ängeln fick namnet Lisa! Så nu har vi en söt lite ängel som heter Lisa som sitter och kollar in oss när vi är i köket!
Även denna fluffig härliga lampskärm av fjädrar fick flytta hem till oss! Jag har massor av lampfötter som står och dräller i förrådet, givetvis inte en vit som naturligtvis skulle vara det snyggaste. Så jag fick ta fram den lilla målarburken och drog några drag med målarpenseln och jag fick min vita lampfot!;-)
Om Jonas kommer att gilla den här fluffiga snygga lampskärm eller ej, nja jag är tveksam till det.. Men hallå, det är jag som bestämmer inredningen här hemma, så de så!;-)
Ängeln och den nya skärmen får stå på vårt lilla bord vid den öppna spisen och laminofåtöljen i köket! Vi är på jakt efter ett sidborde/skänk som vi vill ha mot väggen där istället för fåtöljen och det lilla bordet! Jag är helt säker på att lampan och ängeln kommer att göra sig ännu bättre där än sin nuvarande plats! Jag hittade faktiskt en gammal brun skänk på kupan igår, jag tror jag ska slå till på den och måla om den till vit!
Den vackra bruden på kortet är min mormor! Hon är också en ängel och jag älskar detta fotografi på henne!
Jag är en gnutta tveksam ändå om vi kommer att ångra oss om vi sätter dit en skänk och tar bort fåtöljen, fotpallen och bordet! Det är ändå lite mysigt att ha den hörnan i köket, slå sig ner och mysa lite! Dock gör vi det alldeles för sällan.. Så ja, jag får nog ta mej en funderare på just det...;-) Gött att man har såna världsliga saker att fundera på en söndag som denna! *fniss*
Kanske kan ängeln Lisa få mej att ta de bästa beslutet! Japp för nu låtsas vi här hemma att vi kan viska saker till henne, att hon är en "riktig" ängel som lyssnar på vad vi har att säga när vi vill lätta lite på våra hjärtan! Och vem vet, kanske kan hon till och med beskydda oss, hon är ju faktiskt en ängel! Gud va jag älskar fantasi! Vad vore livet utan barnens underbara fantasier!?

2 kommentarer:

  1. Du ser verkligen ut att trivas där så ta inte bort fåtöljen. Lisa var mig en riktigt fin liten ängel. Önskar dig en fin start på veckan. Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Det var nog den sötaste ängel jag nånsin sett!! Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!