måndag 10 november 2014

Du är bäst!

Helgen kom och helgen gick... Även om vi inte gjort många knop den här helgen har den bara försvunnit på ett kick! Hade jag fått välja, hade jag varit ledig lite till... Det känns att det är höst, det känns att det inte är ett jota extraledigt på hösten, kroppen skriker efter lite ledighet nu...
Ja ja, det är ju bara knappa 1½ månad kvar till jul och då får vi ju vara lediga lite, men ändå....
Vi har verkligen haft en mysig helg jag och grabbarna! Inga måsten och tagit dagarna som de kommit! Det har varit fullt ös de sista helgerna, vilket är superkul. Men ibland måste man bara få stanna upp lite och inte göra ett skit!
Igår kväll körde jag ner till affären för att köpa kvällsmat. Jag kom hem med pizza.. Jag vet, inte alls bra. Men ibland tar latmasken över och köket tog ledigt!
Grabbarna har verkligen tagit det lugnt den här helgen, de har lekt med varandra, pysslat, bråkat och lekt lite till!
Igår när vi precis hade ätit klart tittade Fabian på mej och sa: -Mamma, du är bäst! Gissa om jag smälte! Jag blev som en blöt fläck på golvet! Då vet man att man verkligen är bäst när ens envisa trotsiga 4-åring säger så! Han vet hur man ska ta ett mammahjärta med storm!;-)
Och ja kolla in Alfreds stil på stolen... Om han fick sitta så? Nä... Jag bara väntade på att han skulle ramla ner, men den här gången gick det ju bra.. Familjen tajkon i ett nötskal...
Idag för första gången på länge hoppade vi morgonpromenaden... Ångest de lux har jag så klart nu.. Men Jonas kom hem vid 23:30 tiden och sedan låg vi och pratade en timme. Så när klockan sedan ringde ilsket 5 timmar senare, så nä då kändes sömnen så mycket viktigare än en morgon promenad! Man får inte vara dum heller... Sömnen kommer faktiskt först!
Måndag morgon, ny vecka och nya möjligheter! God morgon!

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig morgonbild på fina pojkar!!
    Fina ni♥

    SvaraRadera
  2. Åh! Till och med jag blev tårögd. Underbara stunder ♡

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!