torsdag 31 juli 2014

Sin egna stil!

Alfred har så länge jag kan minnas kört på sin egen stil! Han älskar allt vad färger heter och helst ska kläderna vara fulla med detaljer och former!
Under en period i hans liv när han var dryga 2 år, körde han på den nakna stilen.. Då avskydde han kläder och vi fick tvinga på honom kläder mitt i smällkalla vintern när vi skulle gå ut, men så fort vi kom hem rök kläderna av snabbare än blixten och han sprang runt naken och kände sig fri!
Ibland har han klätt sig som hej kom och hjälp mej och nästan sett ut som en clown med både blommiga skjortor, skärp och randiga tajts. Men vi har låtit honom klä sig som han har velat trots att vi skulle gå på de där kalaset. I hans ögon strålade han ju och var finast på hela jorden med sina mönstrade och färgglada kläder!
Han älskar att ha på sig ringar, halsband och armband! Gärna mycket och stora saker! Glitter och glamour! Han skiter fullständigt att alla hans kompisar är så där extremt pojkiga... Han går helt enkelt sin egen väg och jag hoppas verkligen att det håller i sig hela livet!
Vi har under hela hans uppväxt sagt att han kommer bli något inom form och design, en blivande kläddesigner. Han älskar att skapa, måla och pärla! Sitter gärna länge och kommer på något nytt. Som häromdagen när han blev fruktansvärt hysteriskt arg för han inte fick till dom där glasögonen av de nya piprensarna som han hade en idé om att skapa.
Jag bad honom att få ge en hjälpande hand att skapa dessa glasögon och det fick jag och hans ide till ett färdigt koncept ihop med mej gjorde så att hela ungen lyste av glädje!
Jag älskar när man kör sin egen stil och jag hoppas innerligt att han kommer att köra på sin "grej" hela sitt liv. Vill han ha en tofs i håret, massor av smycken och ha rosa glittriga tröjor trots att han är en kille. Ja man gud så underbart! Alla är vi olika, alla är vi unika och alla måste vi få köra våran egna stil utan att stick ut och bli ut mobbade och ut skrattade!
VÅGA VARA DEJ SJÄLV!!!
Så klart ville Fabian oxå ha ett par av dessa snygga glasögon som jag och Alfred tillverkade ihop! Galet fina pojkar med färgglada brillor! Nu ser de hur bra som helst! Funderar dock på att skapa en hörapparat ihop med Alfred... 3 Stycken närmare bestämt... Ja för synen är det inget fel på, men det verkar som om det är något allvarligt fel på deras små hörslar.. Ja iallafall när jag och Jonas pratar med dem, då helt plötsligt hör de inte ett skit.. *harkel*mutter*host* Kanske "tappar" dom bara hörseln när just vi, jag och Jonas pratar med dem.. Kanske ett typiskt mamma/pappa/barn syndrom, vad vet jag;-)
Heja färg och form och heja sin egen stil!

3 kommentarer:

 1. Sjukt härlig kille! Hoppas verkligen han fortsätter köra på sin stil!

  SvaraRadera
 2. Hoppas innerligt att han får fortsätta vara sig själv ända upp i vuxen ålder! Vår Theo, 9 år, har alltid älskat färger, glitter och smycken och klär sig precis efter eget huvud och om någon skulle kommentera hans rosa tröja med glittriga ränder på så skakar han bara trött på huvudet och svara "och??"

  Fram för att alla ska få vara precis som de är!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Härlig kille!! Eller killar rättare sagt!
  Måste bara berätta om min son som också hade gjort egna glasögon av piprensare. Han gick ett steg längre och gjorde även en mic elker ett headset. Såg så himla coolt ut där han gick o små pratade och liksom rättade till den lilla micken så den var lagom långt ifrån munnen. Sen sa han: mamma nu behöver jag inte skrika för nu hör alla vad jag säger.
  Ett litet tips bara ;)
  Mamma till Tre :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!