torsdag 17 juli 2014

Konsten att hitta lugnet!

3 veckor har snart gått på min semester och det är först nu som jag verkligen har funnit de inre lugnet i mej! Jag bara är här och nu, jag njuter för varje andetag som jag tar!
Jag är på mitt favorit ställe på jorden, vårt älskade smultronställe som inte kan ersättas mot något annat!
Ett vanligt hus, en vanlig trädgård, vid ett vanligt hav... Men nä, det här vanliga huset får mej att må så vansinnigt bra i själen!
Jag kan bara sitta på en stol helt rakt upp och ner en hel dag utan att känna en endaste gnutta av spritt, stress och rastlöshet. Jag finner ett sånt inre lugn som jag aldrig finner hemma, aldrig...
Så har det vara sedan den allra första dagen som jag satte ner min fot på den här platsen i maj 2001, en enorm kärlek och lugn till det här stället som jag inte finner någon annanstans!
Svenska härliga sommar, en svensk sommar kan inte bytas ut något annat. Sverige levererar just nu med sitt bästa väder!
Kottarna är sams ibland. Just där försvinner mitt lugn för en stund.... Men nu, efter snart 3 veckor hemma tillsammans så känns det som om även dom landat i det här "chill" tugget och det måste inte hittats på allt mellan himmel och jord hela tiden. De finner sig med att leka tillsammans, måla, bygga kojor och bada utan att de slår ihjäl varandra hela tiden.. Ok ok, nu kanske jag förskönade det hela lite.. *viskar* Fråga grannarna här när de skriker både de ena och det andra till vandra och jagar varandra med plankor runt huset..;-) Men ändå, de har lugnat ner sig flera kilo av ilska och rastlöshet på dessa veckor!
Nu ska jag fortsätta njuta, jädrar va bra jag är på det!;-) Idag ska jag inget göra. Gjorde det igår med, men jag blev inte färdig!;-)
Lite skraj var jag när jag gungade, det ska jag inte sticka under stolen med... De knakade och brakade i den gamla gungan, men den höll!;-)
Dagens tunika kommer från Plain Vanilla, klicka HÄR så kommer du till sidan! Perfekt att dra på sig över bikinin och ändå känna sig supersnygg och sval!! Ett hett tips i den svenska sommarvärmen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!