onsdag 9 juli 2014

En gång om dagen!

Vi, jag och Jonas kom överens om att vi måste röra på oss minst en gång om dagen på semestern var vi än må befinna oss i världen!
Så klart har vi hållt det och varje morgon här på Öland har jag och Veronica ställt våra klockor och begett oss ut på långa och snabba power works! En underbar start på dagen att möta morgonens härliga solstrålar på Öland!
Det bästa man kan göra för att hitta på ett nytt ställe är ju att gå och vi har sett massor!!
Idag gick vi upp till Soliden, gick runt slottet, upp för alla trappor och genom en underbar skog! Underbart härligt, trots att ögonen blödde när klockan ringde 7:30 imorse och sömnen varit alldeles bedrövlig pga den stekande hettan i huset... Har nog vaknat 100 gånger inatt pga av att de runnit svett på hela kroppen, men NÄ jag klagar inte över värmen, sova ja de kan jag typ göra nu här på stranden!;)
Som sagt, bättre start på dagen kan man inte få!!! Energin är påfylld för resten av dagen och med den energin kanske jag till och med kan få till en liten löpartur ikväll!!
Mmm jo för äter och dricker man som en gris dagarna i ända. Ja då måste man oxå göra åt lite av de som sväljs och tuggas, risken är annars att jag kommer se ut som en STOR julgris när semestern är över.. 
Men nu är de semester och jag njuter i massor, men man kan ändå tänka på det här med inkomster och utgifter! Är det någongång man verkligen har tid till träning så är det just på semestern! De finns då inga undanflykter till att inte har tid!!!
Så se så, se nu till att knyta på dej dina gympadojjor och starta dagen på bästa sätt och fyll på energikontot! Kan jag så kan du!!!

1 kommentar:

  1. Samma här! En timme om dagen försöker jag gå en pw. Det gör så jäkla gött:)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!