tisdag 1 juli 2014

Vem är den skyldige??

Våra barn är stora nu. Ja så pass stora så att jag tycker att det här med att rita på väggar, golv, tak och möbler liksom borde vara lite passé...
Men min upptäkt igår gjorde att jag liksom fick ändra den tanken lite...
"Någon" har ritat ett stort kryss över den massiva ekskivan som agerar ett slags bord på vår övervåning... Lyckats trycka så hårt med pennan så att det är STORA spår i skivan och det är omöjligt att ta bort krysset utan att behöva slipa hela skivan...
Den här "någon" undrar jag vem är? "någon" vägrar erkänna sittt/sina kryss på skivan...
Det finns 3 skyldiga här hemma (ja för jag tror ju knappast att Jonas ställer sig och målar ett stort kryss på skivan bara så där... Så han går liksom fetbort från min skyldige-lista...;-)) Alla TRE nekar till detta. INGEN har gjort något, INGEN!! Så vem sjutton är den skyldige då?
Dom skyddar varandra dom små grisarna, skyller på varandra och tycker att jag nog borde fråga någon annan... (För att poängtera... Jag brukar kalla mina små kids för grisar, men gör det bara för att jag tycker det låter så gulligt... Inte gris som i gris, utan för att dom är mina små grisar.. Ja ja ni fattar!?!;-))
De är ju bra märkligt, i såna här "situationer" kan dom minsann hålla god min, ljuga åt och för varandra och inte skvallra på varandra... De himlar med ögonen och vägrar tala om VEM som gjort det...
Jag tror nämligen att ALLA TRE är skyldiga till händelsen och det är därför dom håller varandra bakom varandras ryggar, skitungar...
För när jag tänker efter, så var det vääääldigt tyst igår förmiddags när alla tre var på övervåningen... Förmodligen hände detta då... Ja för är det tyst i detta hus, ja då vet man att det är något rackartyg på gång;-)
Ja ja, nu är det ju "bara" ett oskyldigt kryss på en skiva... Det hade varit värre om det varit en "pissgubbe" som Douglas hade dille på att måla ÖVERALLT för några år sedan.. Och ännu värre, tur att dom inte ritat en stor penis på skivan... Då hade jag förmodligen lagt ännu mer detektivarbete än vad jag gör nu...;-)
Skitungar!
Såna här "pissgubbar" finns det lite här och var i vårt hus, på både väggar och tak...
Alla är inte bortskurade, utan jag har "sparat" några stycken av hans konstverk på några oskyldiga ställen här i huset;-) 
Ja jag vet, jag är heller inte så normal som spara dom, men jag har heller inte sagt att jag är normal. Vem är normal liksom? ;-)

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!