onsdag 30 juli 2014

De är det där lilla lilla extra...

I måndags fick vi påhälsning av min mamma och Tommy! Vi låg på stranden hela dagen igår och badade i de underbara vågorna som var superhöga och i ett vatten som knappt svalkade våra kroppar! Har nog aldrig badat så mycket som jag gjort i år, inte som vuxen iallafall!
Vi bestämde oss för att inta kvällsmaten på stranden och picknick korgen och grillen togs med ner till stranden!
Vi gottade ner oss på en filt, drack gott vin, pratade (ja hon är ju min mamma, så den där genen har nog kommit ifrån henne: Ja att prata på både in -och utandningen tills luften tar slut så vi pratade minsann;-)) grillade korv och marshmallows och åt tills vi alla var sprängmätta!
Vi tittade på den underbara solen som sjönk ner över havet och vi njöt heeela tiden! Barnen sprang i sanddynorna, grillade och drack läsk och var helnöjda!!
Det var en sån där perfekt kväll, alldeles ljummen och härlig!
Grabbarna grillade marshmallows och kom på den goda kombinationen, grillad marshmallows med grillade korvbröd! Öh, ja smaken är som baken... Nä ingen gillade det. Men vi låtsades iallafall tycka om den kombinationen och lät fiskmåsarna få lite kvällsmat när vi gick hem;-)
När klockan närmade sig 22 var det dax för oss att dra os hemåt. Men man kan ju inte gå från havet en ljummen sommarkväll utan att ta ett kvällsdopp!
Så upp från sanddynorna och rakt ner i havet och mötte denna vackra kvällshimmel som steg ner över havet!
Vi fick bokstavligt talat DRA ungarna upp ur havet.. De ville ju så klart inte gå upp när det var så varmt och skönt i vattnet och himlen som en endaste stor kvälls lampa!
De är det här lilla lilla extra som gör att hjärtat slår ett extra frivarv inuti kroppen... De är det här lilla lilla extra som den här sommarkvällen vid havet som man får ta fram en kylig vinterkväll och tänka tillbaka på när det är som motigast och mörkt...
De är det här lilla lilla extra som gör att man mår så himla bra!
De är det där lilla lilla extra som barnen bara älskar och frågar om vi snart kan göra igen, de där lilla lilla extra som är sååå enkelt fast så där extremt mysigt och lite lite extra!
Och har man badat en hel dag, varit med mormor och Tommy, lekt med 2 stora hundar och haft en sån där bra dag, ja då somnar man hur som helst...
Alla sätt är bra utom dom dåliga.. Så här kan man oxå sova... Alfred somnade ungefär samtidigt som han la huvudet på kudden när vi kom hem och skönt sov han! *fniss*
I eftermiddags vinkade vi av mamma, Tommy och hundarna och när de åkt sa Douglas: -Vi har haft de så mysigt dom här dagarna! 

1 kommentar:

  1. Ägg Vad Jag Älskar Din Blogg! Du är så Ärlig beskrivande o Härlig! Det är så givande att läsa din blogg! Ha en fortsatt Härlig Somnar!
    Kram Ann-Charlotte 🌞❤️🌺🌹

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!