måndag 7 juli 2014

Släkten är bäst!!

I lördags hade vi släkt träff på min mammas sida. Min moster ink familjer, kusiner, barn, mammas kusin och barn och min plastsyster och hennes sambo! Fullt hus med 16 vuxna och 7 barn! 7 barn som bara är pojkar, vi kan den här grejen med att tillverka grabbar det är en sak som är säker;-)!! Härligt!
Vi brukar köra en grillfest med släkten en gång om året och är vanligtvis uppe i Värmland där några av släkten bor. Men i år bröt mot traditionen och körde den nere hos oss i Småland!
 Vi började dagen med brännbolls turnering och fika! Solen gassade och värmen levererade kan man lugnt säga! 29 heta grader visade termometern och svetten rann där vi sprang på gräset och kämpade!
 Några tittade på och några var arga... Som vår lilla Alfred, vilket humör.... Nä jag har mitt kvar så de har han absolut inte ärvt;-)
Han var så arg så till slut åkte Jonas och han hem... Han sov en stund och vaknade upp pigg och glad!
Vi andra stannade kvar en stund till och körde lite lekar, bland annat punggolf... Vilken jäkla lek säger jag bara... Jag blev vansinnig... Jag hatar att förlora och komma sist... Jag kämpade så svetten lackade, men ändå kom jag sist... Jag var galet arg.. Ja ja, jag vet det är bara en lek. Men jag tar allt sånt här på blodigt allvar!;-)
Och jag vet man ska inte fusk. Men frustationen kom när jag låg sist och fick lov att greppa tag i den där "pungen" och skjuta iväg bollen!;-)
 Hem och svirade om inför kvällens grillfest!! Och vidare in i en ny tävling! Mitt lag på tipspromenaden bestod av dessa sköningar! Men jag säger bara, det finns tipspromenader och så finns det tipspromenader.. Den här som vi gick i lördags va sviiinsvår...
 Lilla älskade morfar! Så glad att han orkar åka ner dom 40 milen ner till oss och vara med! Lilla morfar! ❤️ Världens piggaste 83 åring som är ute VARJE morgon och både går och springer! En perfekt start på dagen tycker han! Jag vet absolut vem jag har ärvt mitt jävlar anamma ifrån! Han är verkligen en krutgubbe utan dess like!
 Myyyys med morbror! Den ENDA som Fabian har respekt för är just Nicke..;-)
 Fina pojkar och fiiiiina grillmästaren Johanna!!
 I släkten älskar vi att leka lekar! Johanna var den bästa lekledaren och hade sååå många roliga tävlingar som hon plockade fram lite då och då under kvällen!
Det här med att plocka upp en papperskasse från marken och till slut är det knappt någon påse kvar. Den leken gick ALLA inför enormt MYCKET och dessa stilar, jag skrattar hysteriskt mycket och AJ AJ AJ va kroppen värker idag... Man spänner och använder såna muskler som man aldrig använder annars. Kunde knappt ta mej upp ur sängen igår morse;-)
 Så klart får man ju heller inte använda sina händer, utan bara böja sin kropp och sedan ta upp påsen med bara munnen... Tro sjutton att man har ont i kroppen efter såna konster;-)
 Barnen var uppe lääääänge och det här med att elda är ju sååå fascinerande!;-)
 Det var en helt ljuvlig och ljummen kväll! Inte en endaste knott eller mygg, bara skön ljummen vind!
Vi satt och pratade, skrattade, pratade lite mer och drack massor av rosé...
Framåt klockan 3:30 tackade jag för mej, men då satt några fortfarande uppe...
Igår mådde jag som sagt som jag förtjänade.. Herre min gud va mitt huvud gjorde ont...
Så härligt klibbigt varmt ute och efter bara si så där 4 timmars sömn skulle vi sedan åka hem och packa...Jag mådde som sagt som jag förtjänade och så skulle jag hem och packa till mej och grabbarna... Men det gick, ja med vilja kommer man långt;-) Och vid 13:30 rullade familjen tajkon mot Öland och jag sov nästan hela vägen;-)
Släkten är BÄST!! Tack alla underbara för en superhärlig dag/kväll/natt och morgon, ni är BÄST! ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!